Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabezpieczona

doradzi mi ktoś ? STRIPTEASE

Polecane posty

czec gwizdko.wazny jest nastruj jaki stworzysz przed zatanczeniem .to ma byc niespodzianka prawda...a wiec zacznij wszystko jak by nigdy nic.nie wiem..rozmowa,kolacja troche romantyzmu ale...nie zaduzo zeby sie nie jornol ze cos szykujesz.gdy juz bedzies na luzie wyjdz do toalety ,muza niech sobie gra a ty idz do toalety.zrob ponetny makijaz ale uwaga.podkreslswoje oczy nie lsnia.nie nakladaj makijazu na cala twarz,odpada szminka o kolorze czerwieni.dlikatny lsniacy blyszczyk i pamietaj,podkresl oczy.badz kociakiem.nie wiem jak wygladass i jaki stoj przygotowalas na te niespodzianke.pozwol mu sie rozluznic a sama idz przygotowacmakijaz i struj.dobrze by bylo gdy bys nie wyskoczyla nagle z lazieni i nie przestraszyla go .musisz przyciemnic swiatle albo zapalic swiece.to romantycze.podejdz do niego powoli i delikatnie.zlap za reke,potem dotkni twarzy i patrz mu w oczy.zuc spojrzenie i wdziecny usmiech.nie pozwol mu wstac ani dotykac.ty masz to robic.delikatnie i zmyslowo.dotknij noskiem jego noska i ociraj sie jak mala kotka.w ten sposub nae nie wiesz ze juz zaczla tanczyc.mozesz oddalac ie od niego a potem ze spojrzenim tygryska wracac.tancz na ziei .pokaazuj piersi i dotykaj delikatnie...co ja ci jeszcze mam napisac...wiem ze dasz rade i tak bedzie.

Gość Fran
buahahahahaha:D