Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiunia1

bujne owłosienie

Polecane posty

Gość misiunia1

mam takie pytanie do panów czy przeszkadza wam bujne owłosienie łonowe u kobiet

Gość misiunia1
Moje jest tak gęste i długie, że zasłania mi całe jądra i ledwie wystaje czubeczek prącia:O

Gość hairy-lover
Wręcz przeciwnie - dla mnie owlosienie ciala kobiety (zwłaszcza łona stanowi jego piekną ozdobę! Taką najpiekniejszą bo naturalną bizuterię. Nie ważne czy jest go dużo czy mało. Wazne żeby było NATURALNE. Moda na golenie i depilację (pisałem juz o tym 1000 razy) została sztucznie wykreowana w celach biznesowych. Interwencji lekarza lub kosmetyczki wymagaja tylko przypadki skrajne, chorobowe (np. zaburzenia hormonalne). Pozdrawiam Cię serdecznie autorko i pozostaje pełen podziwu dla Twojej (mam nadzieję naturalnej) urody

W celach biznesowych? To po co golicie wąsy, brodę? Zapuszczajcie, niech Wam rośnie po pas, zostają na niej kawałki nieprzetrawionych resztek pożywienia, na wąsach niech gromadzą się gluty. Bądźcie naturalni. W sumie natura po coś zaprogramowała włosy na brodzie, pod nosem, w uszach, nozdrzach i na jajkach... Ileż można prowadzić dyskusji na temat owłosionych bądź nieowłosionych cip, o Matko!!!

Gość hairy-lover
CO ty opowiadasz!! Uważam,ze nie ma nic obleśnego w bujnym owłosieniu ciała czy twarzy ,a przyznam ze zaliczam się do tych mocno owłosionyh i jakoś zadna z moich kobiet jeszcze nie narzekała...zresztą co mi tam-zamieszcze swą fotkę http://images30.fotosik.pl/109/1d0b8073213b2a07.jpg

:D W sumie nie wiesz czy nie narzekała. No chyba, że poznałeś już język człekokształtnych.

Gość hairy-lover
:D:D:D Dzięki podszywaczu! :D:D:D Zawsze uważałem, że dobry podszyw nie jest zły.... Ale teraz poważniej: Golenie męskiej twarzy to zwyczaj znany od tysięcy lat. Zresztą nie wszyscy mężczyżni sie golą; niektórzy noszą brode i wąsy. W niektórych kulturach, religiach ma to znaczenie symboliczne. Natomiast powszechne golenie i depilacja kobiet to wymysł ostatnich kilkunastu lat. Nadal twierdzę że sztucznie podtrzymywany przez biznes producencki. Także, musztardo, wniosek nasuwa sie sam. Swoją drogą: ciekawe jak wygląda owłosiona musztarda :D

Różne są wybryki natury, skoro może być owłosiona hemoroida, może i musztarda, o! :) Wiesz... ja nie uważam, że to jest biznes producencki. Żadna z nas nie depiluje się (tak myślę przynajmniej) ze względu na modę, tylko ze względu na wygodę. Niebagatelną kwestią są także doznania organoleptyczne. No sorry, sto razy wolę lizać ogolone jajka i być lizaną po takowejż, niż wydłubywać spomiędzy zębów włosy, moje i jego. A jakże.

Gość hairy-lover
Cóż to znaczy wydlubać tych kilka właskow z jamy ustnej wobec rozkoszy buszowania jezykiem obfitych kobiecych gąszczach... Tak, kobieta bez "krzaka" jest jak golonka...... bez musztardy! :P :D

Gość hairy-lover
właśnie :D

Gość lvanka34
Ja również zaliczam się do kobiet obdarzonych przez naturę niezwykle gęstym i szorstkim zarostem,szcególnie w okolicach brody i dłoniach oraz na pupie.Jednak są tacy którym to nie przeszkadza i widza we mnie demona seksu :)

Uwielbiam bujnie owłosione c.i.p.k.i. ,to mnie szalenie podnieca. Chętnie choćby porozmawiałbym z taką Panią.Pozdrawiam zwłaszcza bunie owłosione.

Bujne owłosienie wcale mi nie przeszkadza. Powiedziałbym nawet, że im kobieta ma więcej włosków między nogami tym jest bardziej seksy! Pozdrawiam bogato owłosione Panie!

Gość Joe.
Jak nazywamy bujne owłosienie ciała ?

Gość Pablito_
ja osobiście wolę "bezwłosie", że tak to nazwę :P albo gładka, albo paseczek, albo meszek... bujne kłaki mnie obrzydzają ;] ale to kwestia gustu przecież... :)

Gość kibbi
heh niezły temat tutaj. a co z owłosieniem w innych miejscach ciała???

Gość KaiserIdiot
owłosienie łonowe jest OK!!! i też się zgadzam z opinią Hairy -lovera Biznes kreuje nowe zachowania jeśli nie jest ich inicjatorem to przynajmniej je podtrzymuje co widać w ciągu ostatnich kilkunastu latach - nawet nowe produkty powstały ... maszynki do golenia dla kobiet ... depilatory, kremy do golenia ful $$$$ stoi za tym poza tym wygolona na łyso cipka jest brzydka i dziecinna - idealna dla pedofila (bezpieczny sex:) wygląda jak dziecko a pod paragraf nie podlega) :)

Gość wielb.pończoch 37
Owłosione muszelki są bardzo seksy!

Gość czemu si e nie otwiera
o żesz mam to samo ale golę, no bo jak tak zarastać:(

Gość bujnie owłosione
cipki są cudowne,takie kobiece ...