Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do tej pory porzadna

Seks z playboyem - warto sie zgodzic?

Polecane posty

Dlaczego?

ja nie zaobserwowałam u siebie jakichś negatywnych konsekwencji, ale nie sypiałam z zonatymi playboyami, wiec nie moge miarodajnie odpwoedziec na to pytanie

Gość Kelie_
porządna...a co byś zrobiła gdyby ten Twój znajomy co to się o tym playboyu tak pozytywnie wyrażał...spotkał go gdzieś...zaczeli by sobie gadać i wydałoby się że spałaś z nim...i po wszystkich Twoich znajomych poszłaby plotka że sypiasz z przypadkowymi facetami...?? Zastanów się dziewczyno...a mam takie pytanko...jeśli można wiedzieć...ile masz lat??

Dlaczego? To do Angolka. Prosze, rozpatrzcie moja sytuacje BEZ opcji zakochania sie. Ja wiem, ze wiele dziewczyn zakochuje sie w takich facetach i on na pewno jest takim facetem, w ktorym mozna sie zakochac. Ale ja to nie wiele dziewczyn.

Ech dobra ja się już nie wypowiadam. Rób jak uważasz, ale ostrzegam. :)

do tej pory porzadna bo przez taką \"zabawę\" mozna sobie naprawdę spaprać życie. Uwierz mi...

Powiedzmy, ze jestem robotem :) Tej wersji sie trzymajmy. Aha, czyli chodzi o opinie, tak? O to, ze zacznie rozpowiadac naokolo, ze mnie przelecial itd, tak?

Nie tylko rozpowiadać... A co jeśli np on poczuje coś więcej do Ciebie? Ty go olejesz i wtedy będziesz miała niezłą jazdę. Ja byłam w podobnej sytuacji (tyle że bez sexu) i co? Prawie wyleciałam ze szkoły, bo to miała być dla mnie kara za odrzucenie. :o

No wiec o co chodzi? Angolek - konkrety prosze.

Jak to wylecialas ze szkoly? On byl jej dyrektorem? Jak sie zakocha, to jego problem, nie lacza mnie z nim ani interesy, ani szkola, jedynie znajomy, z ktorym spotykam sie bardzo rzadko.

No właśnie nie był ani dyrektorem, ani nauczycielem. Nie łączyła nas szkoła, ani praca... Nic nas nie łączyło. A mimo to zamienił moje życie w koszmar. I do dzisiaj nie jestem pewna czy to już koniec czy dopiero najgorsze przede mną.

Ja przejmuje sie opinia innych, ale w granicach rozsadku, tzn. nie na tyle, by sobie tym zycie zatruwac. Poza tym jestem taka kobieta, ktora sie szanuje, nawet jesli sie ja przeleci. Ale to ja mam zamiar przeleciec jego :P

Haris dzięki. :p Kurcze jedyna dobra rzecz w tym wszystkim to to, że schudłam przez te wszystkie stresy 5 kg. Haha! :p No co... muszę szukac jakiś pozytywów w tej całej sytuacji. :p

Napoleon lubie cie, masz zdrowe podejscie do zycia, hehe.I dobrze mnie oceniles, moje podejscie do zycia jest troche meskie, aczkolwiek nie wykluczam w przyszlosci zalozenia rodziny, urodzenia dzieci i takich tam.. :)

Ale ja nie owijam. I on tez nie owija, dlatego a) powiedzial mi o swojej sytuacji zyciowej/uczuciowej bez ogrodek b) bez ogrodek zaproponowal mi seks. Obydwoej jestesmy konkretni jak widac. Ale ja jednak sie waham, inaczej juz dawno obym go wziela i was nie zanudzala.

Gość wiem co piszęęęęęę
Idź za głosem Twojej wyobraźni i pozadania,nic nie stracisz,ale przed pojsciem do łozka popros o wyniki WR i Hiv

Testy to oczywiscie koniecznosc! Bez tego ani rusz. No i prezerwatywa. Jesli chodzi o przydomek kurwiarza... Szczerze mowiac, nie wiem czy nim jest. On mi tego nie powiedzial, nie podal mi tez liczby kobiet, z jakimi sie spotyka. Moj znajomy tez nic nie wspominal o tym, ze jest playboyem, a ja nie pytalam, bo nie chcialam okazac, ze sie nim interesuje. To ja go nazwalam playboyem, no bo jak facet z takimi warunkami moze nim nie byc! Poza tym porzadny facet, nieplayboy, nie zaproponowalby seksu po kilku przypadkowych spotkaniach. Do tego majac stala partnerke. Stad moje zalozenia. Wole zalozyc gorsze. Jesli okaze sie, ze jest porzadny i tylko sprawia wrazenie dziwkarza, to sie mile zaskocze. I nic poza tym.

Jeśli brakuje Ci seksu to czemu nie? Bierz go, bo sie rozmyśli. Taki playboy to chyba nie czeka zbyt długo.

Kica sobie zajączek...patrzy! A tu lisiczka majty sobie pierze w rzeczce... Nie zastanawiając się długo, zaszedł ją od tyłu i wykorzystał. Lisiczka po skończonej zabawie pyta zajączka. - Zajączku...a te wszystkie badania W i HIV masz aktualne?? - No jasne lisiczko!! - odpowiada zajączek. :) Na to lisiczka mu rzecze: - No to teraz możesz je wszystkie podrzeć!!:D:D:D Miłego Bzzzzzbzzzzzzzbzzzzzzbzzzzz!!!:)

Jak mu sie odechce, to przynajmniej nie bede miala tego dylematu, haha. Osiol - swietny ten kawal, chyba mu go powiem :)