Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluseczekkaka

pyt dot wymrazania kochane blagam o odp

Polecane posty

Gość kluseczekkaka

hej!! mialam nadzerke wymrazana..wszystko ok..chodze panstwowo na nfz- lekarz kazal mi co tydzien przychodzic zmieniac opatrunek tzn ze przez 2 miesiace mam co tydzien czekac ok 4 godz w kolejkach (rejstracja gabinet) po zmiane opatrunku. i tu pytanie- pierwsze slysze o opatrunkach!! czy to konieczne? chodzenie co tydzien? opatrunek? oawiam sie ze wpadlam w sidla wykorzystywania mojego czestego chodzenia dla kasy nfz placi za kazdego pacjenta za kazda wizyte) blaagam pomozcie dodam ze opatrunek mi wypadl- dosc plytko, boli mnie ledwo siusiam..a moja lekareczka dzisiaj nie przyjmuje! do innego nie pojde bo zaden nie ruszy tego co zaczal inny- jest super :/

Gość milcia1234
ja mialam wypalana nadzrerke i nie mialam zadnego opatrunku... moze przy wymrazaniu jest inaczej.

Hej, ja mialam wymrazana ale zadnego opatrunku. Ok miesiac mialam wodniste uplawy, uprzedzilam mnie o tym moja gin... i tyle... po miesiacu do kontroli i luzik.. takze nie wiem za bardzo po co te opatrunki i o co z tym biega... :/

Gość bardzo
mialas zaawansoana nadzerke? zastanawiam sie bo ja tez chyba powinnam miec wymrazana ale narazie to zostawie poczekam jescze kilka miesiecy niech gin poobserwuje czy sie nie powieksza i tylwe.poodbno pozniej mozna miec problemy z donoszeniem ciazy jak ma sie wymrazana lub wypalana nadrzerke.

Gość Gosia0605
Cześc dziewczyny ja równiez miałam wymrażanie ale zadnych opatrunków troche miałam upławy potem kontrola nie pamiętam ale może i po miesiącu i tyle.Ale żadnych opatrunków zmien lekarza!!!!!!!

Gość milcia1234
mam nadzieje ze nie bede miala problemow z ciaza... bo mam na razie 17 lat i jeszcze zamierzam miec dzieci itp. Chyba powinnam zmienic gina :/ Co o tym sadzicie?

Nic mi nie wiadomo o tym zeby byly problemy z donoszeniem ciazy, nie jest to wielka ingerencje, pozostaje mala blizna po wypalaniu a po wymrazaniu nie ma sladu.... natomiast wiem ze nieleczona prowadzi do raka... zreszta utrudnia zycie...Nadzerke mialam duza bo ponoc o wielkosci 5zl... ale jest juz po wszystkim, mam dobre wyniki i bardzo sie ciesze ze sie jej pozbylam. Jesli chcesz jeszcze poczekac z usuwaniem to niech to kontroluje lekarz.. ja zaniedbalam i poszlam dopiero wtedy az zaczela mi dokuczac. Jesli masz mala mozesz usunac ja farmakologicznie, moja byla niestety juz za duza.

Gość bardzo
co to znaczy ze zaczela tobie dokuczac? jak to odczuwalas? ja mam niestety czeste zapalenia.

Miałam plamienia, uplawy i ból podczas stosunku, takie kłucie w podbrzuszu...strasznie niemile uczucie. Co do zapalen to nie mialam nigdy...