Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Feng-Shui umieszczania legowiska

Polecane posty

Ostatnio czytałam sporo, nawet całkiem sporo na temat Feng-Shui i nie znalazłam nic na temat umiejscawiania w pokoju legowiska dla dzieci, czy rządzi się tymi samymy zasadami co leżanka dla dorosłych tego nie wiem. Legowisko dla dzieci mam umiejscowione koło leżanki dla kotów bo jak dzieckom zimno to je biorą na swoje legowisko ale chce położyć osobno koty a osobno dziecka tymbardziej ze dziecka nieraz piją kotom wode z misek bo to małe i głupie jeszce berbecie. Reasumując-lepiej rozdzielić legowisko dzieci i kotów i wstawić legowisko dzieci pod kaloryfer czy naturalnie zostawić ich koło kotów zeby sie nii grzały :( ?

Gość czarne slonca
rozumiem, ze dziciaczki tez masz zewnetrzne :D:D:D

no nie mogę :D oranżadka jesteś boska :D ps- Twoje DZIECKI śpią na podłodze? :p a Ty z mężusiem na czym śpisz? jak wygląda Wasza \"leżanka\" ?

co do umiejscowienia berbeciowego legowiska, zarekomenduje mozliwie zakup psow jakowych, coby grzaly berbecie Twe swym cieplem, a jednoczesnie miski dobrze potrafily pilnowac azeby berbecie napoju nie podkradali. jest to ze wszech miar wskazane przez Wielkich Mistrzow Feng Szuji, albowiem psy do dobrej energii ciagna, co dzieckom w rozwoju pomoc moze i na przyszlosc dobrze wrozy.

psów nie kupię na razie bo koty byłyby nieukontentowane a takiego nietaktu względem nich bym nie popełniła równiez z tej racji że dziecku mogą szyję albo inną częśc korpusu odgryźć i co wtedy zrobię? Nie, nie psom naie ufam już jak koty poznałam co za grosz honoru nie maja...no tak tylko że ja względem kotów mimo wszystko chce byc fair :(

oranżadko, ja Cię bardzo proszę, napisz jak wygląda legowisko dla Twoich dziecków oraz Twoja i mężusia leżanka !!!!!!!!!

---->lubiś no właśnie nawet pis ma legowisko a co dopiero dzieci ale innych pewnie na podwórku śpią albo na podłodze... :(

oranżadka, proszęęęęę byłabym jakże ukontentowana gdybyś mi zdradziła tę tajemnicę ;) obiecuję, że nie wykorzystam tych informacji do żadnych niecnych celów !

pis ma legowisko? uwazaj bo obrazasz głowe panstwa:o ban murowany:p

Gość czarne slonca
lubis ..:D:D:D