Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

19gOsia87

Kolczyki w języku, pępku , nosie i brwi.

Polecane posty

Witam. Chciałabym sie dowiedziec jakie miałbyście doświadczenia w przekówaniu różnych części ciał. Czy robiłyście to raz moze kilka razy? I czy sprawiało wam to wielki ból?? A moze wogóle tak jak mi .. :) Czekam na wasze opinie.

Za kazdym razem jak bedziecie miały jaki kolwiek problem z kolczykami cos nie bedziecie wiedziały prosze zapytac a ja zawsze odpowiem :):) pozdrawiam

ja oprócz uszu oczywiście mam kolczyk nad górna wargą, na karku i w pępku. Niedawno wyciągnęłąm kolczyki z nadgarstków. Planuje drugiego na karku i intymny :) Moje doświadczenia z kolczykami są zawsze miłe. A Ty profesjonalistką w piercingu jesteś?

ja miałam 2 w pepku w uszach mnostwo, nad wargą dwa, i w szyji. teraz mam tylko na policzku na dole, w pepku i pod jezykiem w tej blonie. juz mi sie to powoli przestaje podobac. jesli chodzi o bol, to jest maly. tez zalezy gdzie. pozdrawiam

a mi się nadal podoba. Tylko muszę szukać miejsc, które są w miare niewidoczne, bo w pracy obowiązuje strój biznesowy. Jakieś pomysły??

Gość 19gocha87
Owszem na temat piercingu moge powiedziec wam wszystko :) A jezeli chodzi o to gdzie mozna zrobic kolczyki w miejscach których ich nie widac to polecam : sutki , wargi sromowe i miedzy piersie(zrobiłam tam znajomej i jest zadowolona)Nic nie bolało a za to ładnie wygląda jak założyła kolorowe dodatki do tego kolczyka ;)

Gość a co chcesz wiedzieć
dżajna---> to po co ci w tej błonie pod językiem?..przecież tam go nawet nie widać... straszny kocur---> w nadgarstkach,na karku....to już chyba przesada..