Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a gdzie krasnalek jest

spowiedz-seks przed slubem to grzech ale jak nie zaluje to spowiedz wazna?

Polecane posty

nie rozumiem bo nie ma z mojej strony poczucia winy i postanowienia poprawy spowiadac sie?

Gość nieeeeeeee
po co masz sie spowaiadac jesli nie zalujesz i tym bardziej dalej bedziesz to robic. nie ma sensu

Gość DESZCZOWA PIOSENKA
Kiedyś mądry ksiądz mi wytłumaczył, że jeżeli nie żałujesz samego grzechu to żałuj, że złamałaś przykazanie, że cudzołożyłaś :) a nie tego że współżyłaś z mężczyzną, którego kochasz. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :D:D:D

wiec bez sensu sie spowiadac ja nie zaluje i postanowienia mocnej poprawy z mojej strony tez nie bedzie ehhhhh a chcialam isc do komunii bo ide na wesele:P znowu stare babcie mnie obgadaja

Gość poradniaaaaa
jak uważasz. Jeśli powiesz księdzu, że grzeszyłaś to powinnaś żałować za grzechy, a jak Cię zapyta czy żałujesz a Ty odpowiesz że nie to możesz nie otrzymać rozgrzeszenia. Wiem, że wielu z młodych ludzi się z tego nie spowiada. Ja jak kiedyś powiedziałam na spowiedzi to mój ksiądz nie wnikał, ale mojego faceta dręczył i nie chciał dać mu rozgrzeszenia.

Gość poradniaaaaa
dla mnie to wszystko obłudne. Mojej siostry się z kolei pytał, czy nie odmawia mężowi.

Gość jkhfdsfhlkah
jeżeli ty idziesz do spowiedzi bo cię babcie obgadają to lepiej sobie daruj