Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika..

jak zareagowac na takie jego slowa

Polecane posty

Gość ika..

zapytalam go dzisiaj czemu nie odezwal sie kiedy mnie widzial na gg a on na to " taka sama droga czy ja bylem niedostepny? i zatkalo mnie bo wlasciwie to racja . Tyle to poczatkowa faza znajomosci i oczekuje staran z jego strony nie wiem jak mu to wytlumaczyc by nie przesadzic

Gość ika..
mial racje ?

ma w sumie racje, najlepiej to tak, raz ty, raz on...przy zalozeniu ze oboje pokazujecie sie jako \"dostepni\"

Gość ika..
eh ja teraz widze ze odkad sie znamy on zawsze pierwszy pisal czy dzwonil ja moze kilka razy w ciagu calej znajomosci? czy po czyms takim moglby spobie odpuscic?

ehh, skoro zawsze On to Ty też zacznij. Mój mi tłumaczył, że potrzebuje czasem widzieć moją inicjatywę, żeby wiedział na czym stoi i nie bał się, że się narzuca.ale to dawne czasy, tzn faza początkowa za nami- stety albo niestety. fajnie było, choć teraz też jest. zagaduj pierwsza czasami, chociaż rozumiem, że to facet powinien niby zawsze zabiegać.

Gość ika..
no wlasnie mam takie odczucia i kiedy juz napisze czy zadzwonie pierwsza to okropnie sie czuje bardzo nie lubie sie narzucac i czekam na inicjatywe faceta

Gość sranie w banie3
jak nie wiesz jak zareagowac to spytaj na forume ups juz to zrobiłaś ;-)

Gość ika..
fajnie ze cos takiego istnieje bo mozna tu wylac wszystkiw swoje mysli , wygadac sie jak nie ma komu itd

Gość trusski
moze przestan 1 do niego pisac... czekaj az napisze 1 a jak nie napisze to niech spada?:>

Gość ika..
truskawki-> chodzi o to ze ja rzadko pisze do niego ale ostanio napisalm ze dwa razy kiedy dosyc dlugo nie pisal i juz sie zle z tum czuje on zawsze pisal pierwszy a teraz kilka dni cisza wiec napisalam pierwsza odpisal ale wczoraj znowu cisza - denerwuje mnie takie milczenie chociaz wczesniej tego nie bylo. Czyzby zastrajkowal w sensie ze dlaczego on tylko ma sie starac?