Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieumalowana

Pomóżcie w makijażu

Polecane posty

Gość nieumalowana

Czy do szaro-zielonych oczu i do ciemno brązowych włosów pasują cienie w szaro-srebrnych odcieniach?

Na pewno by Ci pasowało coś w brązach, czerniach i fioletach.

Gość bebulka
mam dokladnie taki typ urody

Gość bebulka
i powiem xi ze pasuje nam wszystko. a najbardziej beze, pieknie rozswietlaja, brazy rude, a i fiolety bo wtedy widac zielen oka, glupio wygladaja w niebieskim.

Gość nieumalowana
to ma być makijaż na wesele i szczerze mówiąc nigdy sama się na wieczór nie malowałam:( Pomóżcie mi od czego mam zacząć i na czym skończyć:)

Gość nieumalowana
i czy te szarości mogą być czy kupić jakis inny zestaw kolorów? Jeszcze nie wiem do końca jak będe ubrana, ale pewnie czerń łączona z właśnie szarym może trochę białaego i srebrne dodatki

Ja też mam dokładnie takie oczy i włosy. Najbardziej się sobie podobam jak mam oczy pomalowane ciemnym matowym cieniem, wygląda jak czarny, robię tzw. przydymione oczy i mocno tuszuję rzęsy, do tego delikatne usta. Jak chcę się pomalować delikatniej, to wybieram chłodny odcień brązu - tylko nie rudy i odrobinę złota. Pasuje też oberżyna,fiolet. Osobiście nie lubię szarych cieni bo wyglądam w nich tak blado i \"smutno\". Wolę cieplejsze odcienie:)