Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę zmian

jak myślicie, pasowałaby mi taka fryzura? zdjęcia

Polecane posty

Gość chcę zmian
dzięki za propozycję;) ładna, ale nie mogę sobie na taką pozwolić z prostego powodu: muszę mieć grzywkę, bez niej wyglądam po prostu głupio:P

Gość bardzo ladna fryzura
mysel ze tobie tz było by w niej bardoz ładnie taki nieład na głowie ...jesli mowisz ze grzywke musisz miec to tymbardziej tylko jest jedno ale kttóre powoduje to ze ja nie zrobila bym sobie takiej fryzury to ladnie wyglada tylko na zdjeciu (chyba ze masz osobistego fryzjera)poprostu ta fryzure musisz ukladac godzine wczesniej rano ...no chyba ze masz wyjatkowe zdolnosci fryzjerskie:) a jak jej nie ulozysz to poprostuwyglada fatalnie jak ulizana perkua juz raz zrobilam taki bład ...musiałam wstawa pol godizny wczesniej rano zeby je umyc ujarzmic i wogole duzo problemu...szczegolnie jak ja chodzilam jeszcze wtedy do LO:)

Gość chcę zmian
no właśnie, dlatego sie waham. chodzę do lo, muszę wstawać przed 6 żeby zdążyć do szkoły i nie wiem, czy jest sens obcinać tak włosy, jeśli będzie tyle problemów z ich układaniem. może miałabyś jakieś inne propozycje dla mnie w zastępstwie tej?

zdaniem faceta ta fryzura jest tez piekna tak samo jak ta co ja ja za chwile wam pokaze ale ona ma za jasne wloski...kasztanowe do takiej fryzury lepiej pasuja ciemne wlosy...

http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura50.htm ta jest baaardzo ladna moze by tobie tez pasowała grzeczna ale tez niesforna...ale ty masz za krutka grzywke to nie...:( http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura616.htm a to jest ta fryzura ktora mnie rozbraja jest poprostu sliczna :) Tylko do niej koniecznei ciemne i proste wlosy rzeba miec...wejdz sobie na stone www.fryzury.pl tam napewno znajdziesz cos dla siebie :) pozdrawiam pamietaj tylko ze najwazniejsza jest prostota sczegolnie jak chodzisz do lo:) wyglad oczywiscie tez ale trzeba znalezc złoty srodek...

chociaz w sumie nie wiem jakie ty masz wlosy...moze tak poprostu cien pada i jednak masz ciemne wlosy...a nie masz innego zdjecia??

Gość chcę zmian
mam, zaraz wkleję

ta ostatnia suuuper a ja takiej nie moge miec 😭😭 problemm w tym ze autorka ma za krotkie wlosy do tej ostatniej -chyba

kafe late trudno powiedzieć z tego zjatka niestety mało widac :) Ehh ja mam kuzynke fryzjerke :) tylko ona robi fryzury takie ze tak powiem przebojowe raz miałam taka właśnie ale niestety zbyt ciężki to kawałek chleba dla mnie...teraz zapuszczam grzywke by zrobic sobie jakas ładna i delikatna :)

Gość zdaniem*faceta
Tak zapaprałaś tę fotkę, że Ciebie wcale nie widać , czyli muszę się domyślać jak naprawdę wyglądasz ale faktycznie mam takie wrażenie, że w tej fryzurze będziesz wyglądać fantastycznie :) http://ikf.com.pl/fryzury-dlugie/fryzura616.htm

a nie podba sie tobie ta druga fryzura co ja wysłałam jest bardzo ladna chyba ze chcesz cos bardziej szalonego ...wejdz na strone www.fryzury.pl tam jest multum fryzur wybierzesz cos dla siebie ....:) napewno

Gość wygladasz
jak bober.

Gość chcę zmian
już szukałam na tej stronie, przeglądam ja zresztą zawsze przed wizytą u fryzjera:P dzięki wam wszystkim za rady;)

Gość chcę zmian
jak bober? hmm..ciekawe porównanie, ale co to właściwie jest bober? bo bóbr to już rozumiem, chociaż mimo usilnego wpatrywania się nie dostrzegam u siebie ogona, czy gigantycznych siekaczy.