Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naomik

super kosmetyk

Polecane posty

Gość naomik

Jeżeli macie ochote, to wpisujcie kosmetyki ,które zasługuja na miano super kosmetyku.Łatwiej nam będzie dokonywać zakupu,nie będziemy traciły czasu i pieniędzy na buble.Wpisujcie tylko te .o których osobiście przekonałyście się,że są super dobre.

Gość Kosmetyki KALLOS
odzywki do wlosow :) suuuper

Gość naomik
Nadają się do każdego rodzaju włosów?

Gość kosmetyki KALLOS
tak, wlosy po nich sa super! to sa typowo fryzjerskie kosmetyki nie znajdziesz w zwyklym sklepie. na allegro sa tanie

Gość naomik
soraya lifting conture,na zmarszczki mimiczne.

Gość naomik
na pryszcze antybiotyk w kremie davercin

Gość kjfiovgjibfgbs
Szampon Bambino Mydło Bambino Krem Bambino z lekką konsystencją jedwab Biosilk do włosów Balsam i krem do ciała ilk & cashmere oriflame balsam do pznokci Herba studio Szare mydło :-)

Gość Ania..1
Najlepsza odżywka do włosów jaką miałam-VIDAL SASSON

Gość niebieskooookaa22
olej jojoba, kokosowy z Mazideł Kalllos mleczna Hipp krem Hipp oliwka Sztyft ochronny Jojoba forever Sally Hensen złota odzywka Balsam do paznokci Herba Studio

Gość ja polecammm
balsam do ust tisane krem nivea (ten zwykły) oliwke w żelu dla dzieci Johnsons Baby Krem Babydream z Rossmana

- odżywka do włosów wax dostępna w aptekach - krem do rąk SPA firma orflame - zmywacz do paznokci bez acetonu AVON - serum na zniszczone końcówki AVON - baza pod podkład VICHY - podkład lirene city matt kolor natural z ERIS

Gość no a wiec tak
oliwka hipp krem do twarzy babydream olej kokosowy do wlosow do mycia twarzy flos lek do cery tłustej pod oczy flos lek na since z arniką perfumy cacharel; noa i amor amor perfumy a raczej woda z avonu pur blanca

MOJE PODKLAD MAX FACTOR COLOR ADAPT TUSZ LOREAL TELESKOPIC KREM LOREAL COLAGEN REMODELER BLYSZCZYK LOREAL GLAM SHINE TEN KTORY REKLAMUJE SCARLET ZEL PEELINGUJACY DO MYCIA AVON THERMAL KREDKA DO BRWI LUMENE BLOND MOJE FAWORYTY NA DOBRE I ZLE

Gość Moje super kosmetyki to
Oliwka bambino,podkład adaptacyjny oriflame,kredka do oczu Rimmel,cienie do powiek Ruby rose,serum wzmacniające do paznokci z wapniem i wit c wibo lovely,szampon Garnier Fructis Nutri Gładki,mydło bambino.

z innych kosmetyków to: szampon do włosów tataro-chmielowy BARWA, geniusz za 2,50zł i oliwkowy żel do mycia twarzy ZIAJA:) też za grosze, bo jakieś 5zł kosztuje;)

Gość Martucha88
Przyłączam się do opinii nt. masek kallos. Od siebe dodam olejek rycynowy jako odżywkę do rzęs, brwi, włosów, paznokci itd. Fakt nie jest to kosmetyk, bo środek na przeczyszczenie, ale za ok. 2 zł daje genialne efekty, po około 3 tygodniach regularnego używania. Polecam. Tusz do rzęs Diorshow. Klasyczna pomadka Bebe (moja ulubiona, typowo ochronna, dobra pod błyszczyk) Carmex.

Gość wiki6
seria dermacos farmony do cery naczynkowewj rewelacja oraz seria do włosów kręconuch loreal profesjonal balsamy ziaji kakawy i oliwkowy ,jak sobie jeszcze pzrypomne to napisze