Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niniel

Krwawienie 5 dni po Postinorze Duo - normalne???

Polecane posty

Gość Niniel

Prosze o odpowiedź - w sobotę zażyłam Postinor duo i dziś (czwartek) wystąpiło krwawienie. Na ulotce pisze, ze jest to skutek uboczny (bardzo częsty). Krwawienie wystąpiło z objawami zwykłej miesiączki - pobolewanie brzucha itd. Jednak nie moze to byc miesiączka, bo spodzewam się jej dopiero za półtora tygodnia. Proszę! Odpiszcie co na ten temat sądzić?

Gość raczej normalna reakcja
u mnie akurat nie wystapilo krwawienie, ale wiem, ze sie zdarza, bo moja znajoma miala i to bolesne. Mysle, ze nie masz sie czym przejmowac. Tylko postaraj sie juz nigdy nie uzywac postinoru, moj ginek powiedzial, ze najlepiej nie miec z tym stycznosci, ale jesli juz zaszla potrzeba raz, to zeby tego nie powtarzac

Gość Niniel
czyli to nie jest znak, ze Postinor nie zadziałał prawidłowo i ze nie koniecznie jestem w ciąży??

Gość jeśli bez skojarzeń
truj się babo głupia postinorem to nie tylko bedziesz miała krwawienia a poważniejsze problemy idiotko

Gość Niniel
dzieki bardzo za życiowe rady. Niezyczę Ci, żebyś sama (lub twoja dziewczyna jesli jestes chlopakiem) musiała zazyć kiedyś to gówno.

Gość jeśli bez skojarzeń
jestem kobietą. A nie wiesz co to środki antykoncepcyjne dziewczyno? Dlaczego siegasz po ostateczność?

Gość Niniel
Nie chciałam po to sięgać., I jestem na tyle dorosła, ze wiem co to antykoncepcja i jak się ją stosuje. Postinor absolutnie nie był w planie! Jeśli jesteś kobietą, to mi lepiej pomóż, a nie dobijaj. Będę wdzięczna...

Ponieważ na ulotce widnieje informacja, że krwawienie popostinorowe występuje częściej niż u 1 na 10 zażywających - dla bezpieczeństwa lepiej jest takie krwawienie waśnie w ten sposób traktować i zabezpieczać się aż do kolejnego krwawienia (prawdziwej miesiączki). Nikt Ci nie powie, czy Twoje krwawienie jest miesiączka, czy nie, bo poniekąd źródło jest to samo (spadek progesteronu).