Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WOJTEK13

Mam 25 lat i życie połamane jak patyk

Polecane posty

Napewno więcej od ciebie a teksty od podszywacza nie są moje :P

nie lubie byc złośłiwy ale pieprzysz mi o ortografii a na pewno się pisze osobno a nie razem

czy ja ci napisałem coś o ortografi czytaj dziecko ze zrozumieniem bo chyba jak na 13 latka przystało już to chyba potrafisz

13latek a madrzejszy od ciebie 130razy pieprzyles tam cos o pisaniu zrozumiale czy coś takiego, nie wiem nie czytałem tych pierdół dokładnie, w każdym razie jak chcesz zabierać głos na forum to poducz się ortografii bo to przykro razi, nikt też nie bedzie cie traktował poważnie jak bedziesz próbował sie wypowiedzieć z błędami

a czy ja powiedziałem że chcę być traktowany poważnie profesor miodek się znalazł dziecko piszesz pierdoły a potem się wściekasz że cię opierdalają, moja ortografia to mój problem i bede pisoł jak hcem a tobie baranie nic do tego :P

Pisz sobie jak chcesz jakżeś nieuk i tuman to ja na to nic nie poradze, samo to że już godzine do mnie pyskujesz jest dla mnie ciekawym doświadczeniem, miałem cię jeszcze trochę zamiar podrażnić ale w sumie już mi to nie robi radochy, trzymaj się zdrów

buhahaha dziecko wymiękło czy mamusia każe iść odrabiać lekcje :P

dobra jestes taki głupi czy sie tylko zgrywasz? zapodaj jakis temat to mozemy pogadac, bo limit prostackich tekstów już mi sie wykończył

widzisz z tobą za bardzo nie mam o czym gadać bo jesteś zbyt ograniczony

Gość ale schizy macie pogubiłam
się, kto jst kim w tej rozmowie:-P, wierzyć nie wieżyć, skoro już upowszechniasz swoje wizje i myśli, czyń to poprawnie.. no ale niezłe, nie zaprzeczę, nieco schizofreniczne i neurotyczne

buhahaha dzicko się zdenerwowało :P no zobaczcie jak to łatwo wyprowadzić takiego osobnika z równowagi :P

ale shizy ja jestem od początku do końca wredny i to jest stałe i niezmienne on trochę ma problemy z rozwikłaniem własnej osobowosci

tutaj nie ma jakichś błędów językowych, w sztuce neologizmy sa dopuszczalne a nawet cenione

\"stanowczo za dużo metaforycznych bzdetów naskrobałeś i wyszedł Ci bełkot, nad którym trzeba się męczyć, żeby rozszyfrować - tutaj to nie przejdzie\" klaudynka-toby się romek wkurzył jakby przeczytał

w sztuce jakiej kurwa stuce chyba mięsa co ty pierdolisz

mięso to ty masz zamiast mózgu pacanie niepodmyty, jest to wybitna sztuka a ja jestem jej autorem

i tym tekstem zgwałciłeś mój mózg ja pierdole jaka sztuka teksty zaczerpnięte skąś i ty to sztuką nazywasz nie wiem czy wiesz ale plagiat jest karalny

no to ja sie juz powinienem jutro ABW pod drzwiami spodziewać- skoro nie umiesz nic tak błyskotliwego wymysłić to nie krytykuj mądrzejszych od ciebie

kolego obrażasz romana mówiąc że to nie sztuka uwazaj bo szatan zapuka dzis w nocy do twoich drzwi

wiesz jakoś ty do tej pory nie powiedziałeś nic konstruktywnego raczej sam chyba nie wiesz co piszesz ale takie choroby już się leczy jesteśmy z tobą i jak już wyjdziesz to będziesz niegroźny dla otoczenia :P

ty i twoje czarne zastępy jesteście ze mną?ja się nie lękam księcia ciemności

człowieku ty lecz się na nogi bo na głowę juz za poźno

synu Aliestera Crowleya zaklinam cię przepadnij i zgiń spętany własnymi majakami w konwulsjach!!!Pamiętnik Diabła

dobra kończe bo karmienie trola może powodować że jeszcze mu się pogarsza :P