Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 555555555

która z was wazy tyle co jej facet?

Polecane posty

Gość 555555555

Szczerze - która waży tyle samo lub prawie tyle co jej facet?

ja do niedawna ważyłam tyle samo co mój chlopak. Obecnie ja schudłam, on przytył i teraz ważę 11kg mniej od niego

Gość 555555555
no ok, a mozecie pisać ile? tzn. ile ważyliscie? jak się z tym czułyście? bo mi głupio trochę że ważę tyle samo co mój facet :P moja mama waży wiecej od mojego taty, chociaż jest szczupla (on jest b. chudy)

mój chlopak jest niski jak na faceta, ma tyle samo wzrostu co ja-170cm. wcześniej ważyłam 63, teraz 56, on wczesniej 63, teraz 68 Początkowo strasznie mi to przeszkadzało, potem się przyzwyczaiłam...

a Ty ile ważysz? Nie uważam, żeby waga była isotna... Spójrz ile dziewczyn jest grubszych od swoich facetów, a nikt na to szczególnie nie zwraca uwagi

Gość 555555555
mam 170 i waze 70 moj facet ma 180 i tez wazy 70 gdy sie poznalismy bylam o 10 kg chusza (2 lata temu) :O matko, do tego nosimy ten sam rozmiar spodni :O szok

Gość swietlana
dobra ja waze nawet wiecej...ale on mowi ze to bardzo dobrze........ja tez sie ciesze...bo jestem w prawie 7 miesiacu ciazy:)

Gość beyoncece22
ja nosiłam większy rozmiar niż moj facet;-) ale jeżeli strasznie Ci to przeszkadza to postaraj się schudnąc, mi się udało, teraz czuję się lepiej

kobiety juz takie są, że im przeszkadzają takie błahostki. Na pewno Twojemu chłopakowi to nie przeszkadza. Ja schudłam 7kg głównie dzięki ćwiczeniom

Gość 555555555
ale to strasznie obciachowe że się wymieniamy czasem spodniami :D PS : on nie wie ile ja ważę, twierdzi że wyglądam tak samo jak kiedyś, nie "pochwaliłam "mu się że przytyłam 10 kg :P

widzisz, tylko Ty masz problem hehe. Poza tym mozesz go trochę dokarmić. To zdjęcie strasznie długo będzie się u mnie otwierać bo mam wolnego neta- iplusa.

hmmm.... ja ważę 33kg mniej od mojego chłopaka ;) (ale jestem też niższa o 25cm) jednak kto powiedział, że kobieta musi mniej ważyc od faceta? biust, bioderka - gdzieś musi być nas troszkę wiecej :) jeżeli nie jest to dużo - nie ma co popadać w kompleksy :) a jeżeli duzo - to zaakceptować :)

Gość Dukez
jakos dziwnie miec kobiete co wazy tyle samo, co facet :o

jak ja ważyłam te 7kg więcej, czyli 63 pytałam się mojego faceta czy on uważa, że jestem gruba, on zawsze odpowiadał że ważę idealnie;-) potem jak schudłam kilka kg, mówił, ze jest ok, fajnie itd. No a ostatnio mi poiwedział, że jestem za chuda;-(

no może i dziwne, ale jeżeli on i nikt inny dookoła o tym nie wie to w czym problem??? Twój chłopak jest wyższy, więc na pewno źle przy nim nie wyglądasz

Gość 555555555
nie, nie dawałam zdjęcia, to był podszyw po prostu sobie myślę że skoro ważymy tyle samo, a ja jestem 10 cm niższa, to gdy idzi8emy - pewnie jestem szersza :O pytalam przyjaciela czy jestem "większa" od mojego faceta, pwoiedzial że nie. Mój facet natomiast uważa że kobieta MUSI mieć tyłek większy do faceta, bo taka jest uroda obu płci - że facet ma małą dupkę, a kobieta szerokie biodra w sumie - on nie widzi żadnego problemu i kocha moje ciało. Ale dla mnie to wstyd... mieć takie same wymiary jak chłop :D

na pewno takich samych nie macie, przynajmniej w biuśćie hehe. Schudnij, wtedy będziesz czuła się lepiej i pozbędziesz się wielu kompleksów. Podobno przy wzroście 170 idealna waga to 64-tak wychodzi mi na takim liczydełku

Gość Dukez
Pol biedy, jesli idzie w tylek. Gorzej, jak w brzuch :o I z tylkiem tez bez przesady. Bo te tylki Amerykanek to sa straszne :o zreszta, wiekszosc facetow i tak woli szczuple.