Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fesfaew

mój facet o makijażu

Polecane posty

angolek bo mnie nie znasz ale musze przyznać że robię się już coraz bardziej znany na kafe nawet pojawiam się w stopkach co niektórych (CHWILOWO W JEDNEJ I TO TROLA) ALE BĘDZIE JESZCZE LEPIEJ !!!!!!!!! Swoją drogą też cię lubie :D

Haha no przynajmniej jesteś popularny, a mnie na dobra sprawę nie zna nikt. :p No poza osobami z 2 topików. :D A tak to nikt i to chyba dobrze, bo czuję, że by mnie nie polubili. :p

angolek nie przesadzaj poz tym czy ja mówiłem że mnie ten trol lubi ja raczej go zgrabnie denerwuje ale koleś ma takie jazdy z własną osobowością że mózg w pionie:P tylko co dziecko robi na kafe

chyba kazda kobieta w makijazu wyglada lepij i maluje sie po to zeby czuc sie lepij... facet na pewno tez to dostrzega, wiadomo, ze zapytany moze odpowiedzie, ze bez makijazu ladniej, no ale wtedy same wiemy, ze troche blefuje....... poza tym mialam kiedys kolezanke, ktorej facet nie pozwalal sie malowac, bo podobna wolal ja bez tego....a okazlo sie, ze zwyczajnie byl zazdrosny, bo w makijazu bardziej zwracala uwage facetow.....

Morelandia masz rację. :D Zresztą ja i tak maluję się dla siebie, bo zwyczajnie to lubię. :) I nawet jakby się to facetowi nie podobało to i tak bym nie przestała. :) Wiem, że jestem niedobra, no ale co zrobić. :p Gnom spoko... powiem Ci że ja się czuję stara na tym forum. :p A mam 20 lat. :p

morelandia ale wszystko z umiarem , znowu się powtórze gdzieś to pisałem na innym topicu ale jakbym miał iść do łóżka z laską ktora ma więcej tapety na twarzy niż lakieru na moim samochodzie to po tym jakbym się doskrobał szpachelką do skóry nie miał bym już siły na seks :P

tylko mezczyzna sie nie maluje i nie wie, ile mozna sobie naklasc na twarz ( chyba ze ma siostre;) ) a jej wyglad i tak nie zmieni sie za bardzo ...

Angolek, pieknie umalowane oczy :) zdradz, jakiego tuszu uzywasz? (ja uwielbiam tusze i co chwila testuje nowe, eksperymentuje z malowaniem rzes, to moj maly, kosmetyczny bzik:)

Gość
hmmm u mnie to jest tak: mój facet lubi jak się umaluję, tzn mocno oczy, albo usta na chamską czerwień... co do podkładu, to nie lubi tynku, ale powiedzmy, że jak jestem bardzo blada do tego mocnego makijażu to jest ok, do tego lubi jak mam czarne, czerwone, ogólnie ciemne paznokcie na co dzień, tzn w domu, na wakacjach jak jesteśmy razem, to właściwie się nie maluję i jest w porządku. mojego faceta brzydzi solar, tipsy, ciemny prawie pomarańczowy fluid, szminka perłowa, tynk na twarzy...

morelandia to ile można zmieścić na twarzy to ja wiem ale wcale mi się to nie podoba delikatny tak ostry nie pozatym jak przytulak czy buziak to z kobietą czy z chemia bo jak z chemią to ja się do jakiegoś kwasu przytulę:P

angolek a czy ja mówiłem że jestem stary :P

Angolek, zaskoczylas mnie, obstawialam Show Diora! ten tusz Rimmela jest taki dobry czy jakos specjalnie malujesz nim rzesy?

no to komentaż jak najbardziej na miejscu kurna no młody jestem tego się nie da ukryć a do tego głupi tego też się nie da ukryć :P

do Angolka: Kochana masz piękne oczy, cudne rzęsy, no po prostu śliczne.Szczerze zazdroszczę i pozdrawiam:)

Lola Lu co Ty. :p Ja jestem tylko studentką, nie stać mnie na tusze Diora. :p Maluję się nim no troszkę inaczej niż tuszami ze zwykłą szczoteczką. :) Ale generalnie to nic trudnego. :) magda29 dziękuję za komplement. 🌼 Gnom młodość i głupota idą w parze, nie przejmuj się. :p

angolek ja się nie przejmuję bo nie mam czym :P

jestem wszechobecny :P poczekaj niedługo otworzysz lodówke i też tam będę :P

Gość
Angolek zobaczyłam to foto :) i powiem, że mam podobnie długie rzęsy, tylko na dole mam dość krótkie i rzadkie, że nawet jak je pomaluję, to wygląda to niezbyt... a poza tym noszę okulary i jak pomaluję rzęsy, to mi zawadzają o szkła, więc tuszu używam chyba raz na dwa miesiące....

angolek to nie groźby to przewidywania statystyczne :P

Kuraiko no ja właśnie mam to samo z przeciwsłonecznymi okularami. :) Wkurza mnie to nieziemsko. :p

Gnom przerażasz mnie. :p Weź powiedz jeszcze cos ciekawego o makijażu :D

Angolek tez jestem studentka, ale na dobry tusz zawsze znajde kase :) chociaz jesli taki efekt mozna uzyskac tanszym tuszem, to chyba nie ma sensu wydawac pienidzy na diora. naprawde ladnie wygladaja oczy umalowame w ten sposob. Bede dociekliwa;) nakladasz 1, 2 warstwy?