Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spadnięta

jestem nieznośna

Polecane posty

Gość spadnięta

tyle na mnie spadlo, i tak sie z tego powodu okropnie zachowuje, ze nie zdziwilabym sie, gdybym zostala na wieki sama :(

Gość myshkaa...
Oj ja tez tak czasem mam. I przykro mi, ze warcze na Bogu ducha winnych ludzi, tylko dlatego ze ktos inny mnie wkurzyl

a ja jestem wredna i zlosliwa czasami ale da sie jakos wytrzymac;)

Gość spadnięta
ja nie wiem, jak to dalej bedzie...mam juz swoje lata,ale nadal zyje w takim stresie, ze...ech:( zero stabilizacji, o zwiazku to nawet nie mysle, bo w moim stanie trafilabym pewnie na takiego samego frustrata.. co ja ma zrobic, zeby zaczac normalnie zyc i nie gryzc otoczenia??? :o

a czemu nie chcesz gryźć otoczenia ja to bardzo lubię szczególnie jek się mogę powyżywać na osobach których nie lubię :P

Gość spadnięta
bo nie umiem gryzc otoczenia..jestem za maly pikuś

Gość spadnięta
jestem taka eteryczna i malutka, ze i tak nie mam co probowac gryzc otoczenia to wszyscy mnie raczej probuja gryzc pojde lepiej spac, bo juz tylko to dzis jestem w stanie zrobic🖐️

Gość spadnięta
nawet nikt mnie nie przytulił ... życie jest podle😭!!!

Gość spadnięta
Perła...ale ja nie umiem nawet boksowac.. przepraszam idę już🌻 dziekujePerła 🌻

Spadnięta - nie o boksowaniu piszę, tylko o tym, ze wyjdziesz z tego wszystkiego, co na Ciebie spadło, jesli zaczniesz systematycznie wszystko porządkować i naprawiać. :)

Gość naleśnik
ja też jestem nieznośna potrafie byc opryskliwa i wulgarna.i na dodatek niemiła a nie wiem jak to zmienic heee najczęsciej zachowuje sie tak przy osobie na ktorej mi zalezy biiiiiiiiii pewnie sobie mysli ze jestm straszna i trzyma sie z daleka ode mnie ........

Gość spadnięta
dziekuje za mile slowaPerła JA tylko musze zaczac od zmiany pracy, o ktorej juz nawet nie chce pisac, bo przestawiajac sprawe tutaj wyszlabym na ofiare losu. Tylko po co sie nakrecac? Chce po prostu o tym teraz zapomniec a ktoregos dnia przyjsc tam ze swiadomoscia ze juz ma nagrana prace w innym miejscu, gdzie nie czuje sie jak ostatnia zapchajdziura a praca tutaj to kwestia paru ostatnich dni.