Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szakalaka

jak wygląda regularnośćokresu po porodzie?

Polecane posty

Gość szakalaka

dostałam peirwszy okres jakies 4 miesiące po porodzie, potem drugi - miesiąc później i teraz minęły prawie dwa miesiące i trzeciego nie widać. To normalne, czy może... brr - druga ciąża?

Gość szakalaka
jak to u was bylo? :)

regularnosc hmm ja przed ciaza mialam zawsze co 27-28 dni po porodzie (okres dostalam po ok 2 mies) przez pol roku rowno co 36 dni, pozniej co 33, 30, az do teraz 19 mies po porodzie 28 jak dawniej ale nie jest to super regularnosc, zdarza sie okres co co 26 innym razem co 30 kiedys co do dnia wiedzialam, a teraz nie moge byc pewna kiedy dostane naprawde...

Gość rebusik
Ja bym jednak stawiała na ciąze....okres może być nieregularny ale pare dnie w ta cz w tamtą...myśle,że to ciąża

ja dostalam okolo 6 tyg po porodzie pierwszy raz a potem dokladnie co 30 dni i tak az do dzis. jak długo nie ma to zrób test jesli nie wykluczasz ciazy albo idz do gina.

Jeśli karmisz piersią, to taka rozbieżność jest normalna. Jednak test nie zaszkodzi, będziesz spała spokojnie:)

Gość ratujcie
Dlaczego piszesz,że taka rozbiezność jest normalna.....mój ginekolog jest innego zdania.I tez radzi kupić test