Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obojetnie_wesoło

JAK MAM SIE ZACHOWAC?

Polecane posty

Gość obojetnie_wesoło

Gość obojetnie_wesoło
Chłopak (taki pajac, wiecie taki zabawny pajac) startował do mnie nie, prosil przez sms o chodzenie i takie tam, no i od jakiegos czasu nie pisze do mnie,nie odzywa sie a na kazde ;'za co sie obraziłes' odpowiada ze sie nie obraził i tak dalej.. no i teraz znalazł sobie dziewczyne taaka z 'górnej pólki' w moim wieku, a rok od niego młodsza tak jak ja, ona chodzila z takimi ziomami itp.. a on co sobie mysli? poszedł do innej i msyli ze ona go zechce? pff w marzeniach :] no i własnie, patrze a ma opis KC (imie) no i nie moje of cours no i on wie ze ja widziałam ten opis, no i niewiem czy on to robi zebym byla zazdrosna czy naprawde zakochał sie w tej 'pindzie' :/ niewiem kompletnie jak mam sieZACHOWAC .. no bo ja wole ignorowac go i zapomniec o dobrym przyjacielu niech przychodzi na kolanaaach nie .. ale w sumie to pomysli ze jestem zazdrosna i wgoule .. co mam zrobic? ;( < pytam powaznie,zadna prowokacja to nie jest.. >

Ignorowanie polega na ignorowaniu, wiec raczej chyba proste...

Na początek proponuję kupić słownik. Potem trochę rozwijających lektur, jakieś stymulujące intelektualnie wydarzenia kulturalne i może się coś poprawi.

Gość obojetnie_wesoło
i co sie podszywasz?!:/ ktosmi pomoze?

Gość GOOD AND BAD SAD
up UP up!!!!!1

Gość KURDEEEEEEEEEEE
KURWA MAC , KTOS COS NAPISZe!!! TEZ MAM TEN PROBLEM !! NIE UMIECIE POMAGAC?!:?/