Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 8, 2007 :( a tak mnie najszło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale że gdzie Napisano Listopad 8, 2007 ?:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lu_netkaaaaa Napisano Listopad 8, 2007 ja ponoc mam czesto, ale to odzwierciedla moje samopoczucie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashley 3 Napisano Listopad 8, 2007 ja mam wiecznie zaspana twarz :O a smutna też bywa, takie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 8, 2007 wszędzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Listopad 8, 2007 bo z czego tu się cieszyć :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czas na Was Polacy Napisano Listopad 8, 2007 nauczyc sie usmiechac:D,sprobujcie,a zycie od razu stanie sie milsze.Ja od zawsze mieszkam poza Krajem,jestem przyzwyczjona do usmiechow na ulicy,w sklepie....Nawet jezeli niektorzy twierdz,ze jest to usmiech "sztuczny" to...i tak jest milej.Bylam w kraju....pelno ludzi o smutnych,zmeczonych twarzach,brrrr....Nie mowie tego zlosliwie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 8, 2007 z kazdego drobiazgu mozna...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nów 0 Napisano Listopad 8, 2007 a ja mam zmęczoną... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 8, 2007 ... smutne twarze na smutnych ulicach ...nekane brakiem nadzieji na lepsze jutro.... czasem unosza sie na chwile by znowu opasc.. minąl kolejny dzien ..... szkoda ze jutrzejszy bedzie podobny :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Listopad 8, 2007 to trzeba mieć jakieś drobiazgi... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 8, 2007 te drobiazgi podnosza twarz na krotko.... chociaz tyle z tego ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukulele 0 Napisano Listopad 8, 2007 Przestańcie bo w depresję wpadnę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 8, 2007 Co w depresje ? Co w depresje ?!!!! my chyba mamy powody do usmiechu co nie ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 8, 2007 A tak mnie się topik skojarzył. { Ja was widziałem o świcie, w tramwaju bo powracałem luźno sobie z balu... Zawsze myślałem, że rano w tych tramwajach jest wesoluśko, że radość was umaja a tu Garbary szare mary i Opole - zdrój! Dlaczego? Ludu ty mój? To wycie syren i ranne bicie dzwonów to najpiękniejsze odgłosy tego domu... Przez 8 godzin wylegania się w pierzynach już dość! Więc skąd ta poranna złość? Tym bardziej, że... Za oknami świta, widać, że rozkwita! Rosną domy z prawej, z lewej będą też! Przecie to jest nasza duma pospolita! A wy jacyś tacy... Toż to przecie grzech! Przez chwilę myślałem Może coś się stało? Ale to by nasze Polskie Radio dawno już podało. Pisała by prasa, we wszystkich gazetach na pierwszych stronicach no bo jakaż z tego byłaby tajemnica? I tak podniecony, już nie wytrzymałem razem z motorniczym (...) tramwaj zatrzymałem I jak ten natchniony, poeta, Horacy Zawołałem... Ludzie! Kochani! Coście tacy smutni? Przecie jedziecie do pracy!!! Patrzcie! Za oknami świta, widać, że rozkwita! Rosną domy z prawej, z lewej będą też! Przecie to jest nasza duma pospolita! A wy jacyś tacy... Toż to przecie grzech! } \"Smutasy i mazgaje\", B. Smoleń :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukulele 0 Napisano Listopad 8, 2007 Kabel---:) :) :)---masz rację ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 8, 2007 czasem mi sie udaje ;).... nie moglem wejsc na forum , brak dostepu do bazy danych napisali :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukulele 0 Napisano Listopad 8, 2007 \"Czasem mi się udaje...\"----nie....bardzo często Ci się udaje...mieć rację;) kilka razy miałam przykład ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 8, 2007 uwierz i na slowo ukulele ;) czasem lepiej jej nie miec bo mozna byc zjedzony przez tlum smutnych twarzy ktorym nic niechce sie przydazyć ....wracajac do tematu ...to co wkleil Myrevin ma juz swoje lata .... nic sie nie zmienilo od tego czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukulele 0 Napisano Listopad 8, 2007 Tak,nic sie nie zmieniło---ponadczasowe...znów mnie coś naszło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 8, 2007 Generalizując... wszystko zależy od podejścia.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 8, 2007 mnie nie nachodzi.. potrafie nad tym panowac :) patrze na to z boku...... jak by mnie nie dotyczylo .. i jest mi lepiej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 8, 2007 Też czuje się dość wyalienowany ale czy to powód do tego by czuć sie lepiej.. to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukulele 0 Napisano Listopad 8, 2007 A wiesz,znów masz rację :D i tak trzymać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Listopad 8, 2007 mysle ze lepiej sie czuć wyalienowany niz dolaczyć do tlumu...mam jeszcze coś do zrobienia w zyciu i chce sie tym zyciem jeszcze nacieszyć .....nie mam ochoty chodzić ze spuszczoną twarza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Otto Katz 0 Napisano Listopad 8, 2007 E tam.. dziś widziałem naprawdę ładną kobitkę.. wysoka i tak jako dziwnie .. jak by właśnie miała spuszczoną twarz .. stanowczo. Nie "spuszczaj twarzy". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukulele 0 Napisano Listopad 8, 2007 Dobrze prawisz obywatelu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2007 :) dziś zapowiada mi się naprawdę paskudny dzień :O mimo wszystko z uśmiechem na ustach wkroczę do metra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hannah_37 0 Napisano Listopad 9, 2007 Juz tacy jestesmy- nie potrafimy cieszyc sie tym co mamy, za to zawsze mamy powod do zmartwień-nawet z rzeczy przyszłych. Dobrze, ze moje male smuteczki dopuszczam do siebie tylko wtedy, gdy mam ochote na smutek. Jest tyle powodow do radości, więc LUDZISKA UŚMIECHAJMY SIĘ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach