Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antek26

nie traktowalem nikogo powaznie ale jak ja poznalem wszystko sie zmienilo

Polecane posty

Gość antek26

Ona mnie zmienila. Mialem wiele kolezanek, znajomosci. Nie podchodzilem do zycia powaznie ani do zwiazkow ale teraz gdy ja poznalem wiem, ze to ta jedyna na cale zycie. Kocham ja nad zycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kocham cie Magda!!!!! Bedziesz moja zona. Zadna kobieta tak jeszcze nie zawrocila mi w glowie, strasznie mi na tobie zalezy.

Gość nalesnik
a mozesz opisac ta swoja magde czym cie tak zachwyca !!!!!!!!! co musi miec taka dziewczyna zeby facet zwariował na jej punkcie?

Gość lyrla merle
z moich obserwacji wynika, ze faceci zazwyczaj wariuja nie za wartosciowymi, 'glebokimi' dziewczynami, ale za pustymi rozkapryszonymi ksiezniczkami, oczywiscie tymi ladnymi.

Gość do antka
cienias jesteś że musisz o tym krzyczeć na necie. i jeszcze jedno: cieniasie, nie pokazałeś swoich jaj :P

Gość antek26
Przede wszystkim co mnie urzeklo to jej inteligencja, dziewczyna oprocz tego ze jest ladna to potrafi dyskutowac na kazdy temat. Moze to zabrzmi glupio ale to pierwsza kobieta, ktora nie leciala na moja kase. Duzo zarabiam a ona jest bardzo honorowa. Nie zwraca uwagi na moje dochody, na moj samochod. Po trzecie od razu mowi szczerze jak cos jest nie tak. Potrafi mnie zganic, doradzic. Boze, chce sie z nia ozenic:)

Gość antek26
Kocham ja i jest tylko moja. Nikomu jej nie oddam. ambitna dziewczyna. Potrafi swietnie sie bawic ale tez skonczyla studia, ksztalci sie dalej. Ma pouhkladane w glowie!!!

Gość do antka
pokaż fotografię swoich jaj bo nie wierzę żeś facet :P

Gość lyrla merle
Musisz miec niska samoocene, skoro twierdzisz, ze zawsze kobiety lecialy na kase. Skoro tak ,to nic innego nie miales im do zaoferowania.

Gość antek jest gejeem

Gość antek26
Nie jestem gejem, jak cos to bi...zreszta ona tez jest bi. Super uklad, jutro jej sie oswiadczam :) tzn rano hehe

Gość patrzysz rozporkiem
wszystko ci kolego przejdzie jeszcze ta magda bedzie tutaj lała łzy narazie jesteś zauroczony

Gość do antka
hehe, wzruszyła mnie twoja historia, szkoda, że nie mozna zobaczyć twoich jaj. pewnie je gdzieś zgubiłeś, a może owa niewiasta :D je ci odcięła :P