Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dance with me...

Wieczór z dołem....

Polecane posty

Gość czemuż ryczysz

Zgłupiałaś ? Ryczeć ? Ani mi się śni. Mam coś lepszego do roboty, czego i Tobie życzę :D Dobranoc 🖐️

Gość dance with me...
zabrzmi egoistycznie - moj facet znalazł pracę, w której siedzi do 21, przez co nie mam go dla siebie prawie w ogóle....Nie mogę się przyzwyczaić, bo miałam go zawsze większość czasu dla siebie, a teraz? Teraz nie mam. Bywa, muszę dorosnąć.

Gość luminelle
no ja tez etap placzu mamz a soba teraz nawet jak moj mnie wkurwi mam to gdzies:P

Gość luminelle
al e to nie jest egoistyczne mnie tez wkurwia jak moj siedzi w robocie nie mogac sie ze mna spotkac ale cos my kobitki lubiomy jaks ie wokol nas skacze:P

Gość dance with me...
pomoże, już pomogło. Ale przeryczałam pół dnia, dawno tylu łez nie wylałam ;) To ten listopad pieprzony!

Gość luminelle
no dobra.....przy tej piosence moze tez sobie porycze trochuu

Gość dance with me...
oj lubimy, bardzo... W dodatku mój oczywiście wraca do siebie, chciałabym z nim pogadać trochę w ramach rekompensaty jego braku, a on "jest zmęczony". Faceci to jednak durnie...

przyzwyczaj się też i do tego, że nikt nie jest Twoją własnością, ani nikogo nie możesz trzymać w klatce. to, że jesteście razem nie oznacza, że on ma nie pracować, tylko trzymać Cię za rączkę. życzę logicznego myślenia. kochać można ale to Twoje kochanie jest przytłaczające, i na miejscu tego chłopaka, zwiałabym gdzie pieprz rośnie 🖐️

Gość luminelle
ale sa takie osoby ktore lubia obecnosc lubia kiedy ta sooba jest blisko...jesli tak nie jest to wydaje nam sie ze jemu nie zalezy..i jest nam zle

Gość Gdansk 38
Faceci tez rycza,ale nie kazdy potrafi sie do tego przyznac?

Gość przez faceta płakać

Gość luminelle
poryczalam sie:P

Gość dance with me...
zakłopota przepraszam Cie bardzo, ale czy to, że za nim tęsknie i mi go brakuje przez to, że go prawie ostatnimi czasy dla siebie nie mam, to trzymam go w klatce? Albo każe mu nie pracować? No proszę Cię, nie mylmy pojęć. Gdzieś tu czytałam ze jestes chyba zadeklarowaną singielką, więc nie dziwię się Twoim poglądom, prawda jak dupa, każdy ma swoją..