Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannna mloda

Najwspanialsze preznty slubne

Polecane posty

Gość pannna mloda

Wole dosatc preznty na slub niz pieniadze, sama tez staram sie robic innym prezenty wpisujcie tutaj najwspanialsze prezenty,niekoniecnzie te najdrozsze, ale te ktore naprawde sprawily wam radosc w dniu slubu. Pokazaly,ze ludzie o was cieplo mysla, i ze chca ofiarowac wam cos, co bedzie pamiatka na clae zycie. Zapraszam

Gość 35 lat temu
dostalam od przyjaciól mikser - biedni studenci sie zlozyli, kosztowal wtedy 700 zl ( co znaczylo mniej wiecej tyle samo, co teraz).Ale to byla nowosc.Po nim mialam jeszce kilka, psuly sie, a ten dziala i jest w ciaglym uzyciu. Za kazadym razem , gdy z niego korzystam, mysle cieplo o darczyncach. Tak samo, gdy uzywam lyzeczek, ktore dal nam kolega. Zegar od dziadka stoi na kominku. Obecny zwyczaj dawania kasy w kopercie nie podoba mi sie - nie ma czego wspominac - to takie bezosobowe.Lubie, gdy ktos sie wysili i pomysli.

a ja tam wolałabym dostać pieniążki zamiast prezentów.... już tak mam, że jeżeli coś ma mi służyć kilka długich lat musi mi sie po prostu(obok funkcjonalności) podobać, we wszelkim zakresie . Ostatnio chciałam kupić serwis obiadowy...minął miesiąc a ja nadal nic nie kupiłam bo mi się ani jeden nie podoba na tyle bym go chciała mieć. I to się tyczy wszystkiego, co związane z gospodarstwem domowym... i choćbym chciała nie będę czuć sentymentu do czegoś co mi się po prostu nie podoba. Jeżeli dostanę w prezencie komplet pościeli, którego nigdy nie użyję, nie będzie to powód bym miała z niesmakiem patrzeć na darczyńców. I nigdy o tym się nie dowiedzą, bo to nie Ich wina, że na pewne sprawy patrzę nieco inaczej...

i co też dla mnie istotne: ładne to nie koniecznie musi być drogie ... i odwrotnie