Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arturo.gto

SILIKONOWE PIERSI chcialybyscie miec ? chielibyscie by wasze dziewczyny mialy?

Polecane posty

Gość Veras
Ale pustaki, jak Boga kocham. MÓZGI sobie wymieniajcie co 5 lat, bo implantów nie trzeba! A tak przy okazji? KOBIECIE, KTÓRA STRACIŁA PIERSI W WYNIKU NOWOTWORU, TEŻ POWIECIE ŻE JEST SZTUCZNA BO PÓJDZIE NA OPERACJĘ ODTWORZENIA ZA POMOCĄ IMPLANTÓW? NAJPIERW POMYŚLCIE, POTEM PISZCIE 😠

A ja mam nowe,śliczne piersiątka od 4 tygodni. Maż jest zachwycony i ja tez:)

Gość Veras
JAK MOŻNA PORÓWNYWAĆ KOBIECE PIERSI Z OBRZYDLIWYM, NIKOMU NIEPOTRZEBNYM WYROSTKIEM ROBACZKOWYM... BOSHE... :O

hehe a wiecie ze niedlugo beda w sprzedazy implanty iBoobs - czyli beda miec wbudowanego ala iPoda, zaczyna sie tuning cyckow :P

Gość ktośśśśś
Nie chciałbym żeby moja dziewczyna miała silikony. Na pewno by mi to przeszkadzało... Przy dotykaniu myślał bym że dotykam silikonu... bleeee

Gość William69
Silikonowe piersi są wspaniałe. Naturalne piersi nigdy nie będą tak jędrne i krągłe co silikony. Większość Pań która jest przeciwna takim cudom zmieni zdanie po wykarmieniu pierwszego potomka. No chyba, że lubi się łudzić, iż odpowiedz partnera "TAK KOCHANIE" na pytanie czy sie podobają jest prawdziwa. Tą szczerość łatwo zaoserwować jak panowie gapią się w dekoldy Pań z dwoma arbuzikami.....a jak jeszcze są opalone to uchhhh. Tak więc same decydujecie o tym czy takie małe oszukiwanie Was zadawala.

Gość Góral

Ja nie mam nic przeciwko. To ciało dziewczyny i jej sprawa co z nim chce zrobić.

Gość gość
Przed chwilą, Niegrzeczna napisał:

Stary temat. W dodatku odgrzany niczym kotlet w mikrofalówce😁

Najlepsze są naturalne. Nie sztuczne  silikonem. Ani to zdrowe ani estetyczne 🙂

Chyba, że poprawiony kompleks przez chirurga plastycznego. Wtedy lepszy komfort psychiczny, lepsza ja i lepsze życie 🌷

Wolę niech ma 2 pingpongi ale ŻYWE!!! :D Takimi też mozna się pobawić i do buzi wziąć ;))