Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klociaaa

styczniowe dzidziusie

Polecane posty

witam! Właśnie oczekuje mojego pierwszego dziecka:) które przyjdzie na swita w polowie stycznia i właśnie mam wiele pytan i wątpliwosci. Ale najbardziej ciekawi mnei kwestia ubioru. Jak takie malenstwo ubrac wychodząc z nim ze szpitala? No i pierwszy spacer pewnei po jakis 3 tygodniach więc w lutym ... jak ubrac dzidziusia na spacerek w lutym? I czy tak małemu dziecku kupowac rajstopki? Czy wogle są rajstopki dla tak malych dzieci?

ojj chyba nikt mi nie odpowie:( a potrzebne mi to jest no wiadomo bo niewiem :P ale etz dzis lub jutro wybieramy sie na zakupy dla malucha i chcialabym wiedziec co potrzebne jest na takei spacery zeby za mało czegos nei kupic albo za duzo albo o czyms wogle nei zapomniec... to jak pomoze ktoś:)?

hmm ja ci powiem jak ja bym ubrala- wiec body z glugim rekawkiem, na to spiochy bawelniane, na to cieply pajacyk albo dresik plus skarpetki i kombinezon czpeczka bawelniana po kapieli i na to taka drubsza czapka. mysle ze bedzie mu baaardzo cieplo. tak na wyjscie a na spacer ubralabym lzej i wsadzila do spiworka do wozka, ewentualnie jeszcze na to kocyk ale mysle ze nie bedzie potrzeby. musisz sprawdzac na karku zeby nie bylo spocone ale zeby nie bylo tez zimne rajstopki dla takich szkrabów sa. Ja mojej malej kupilam na placu za 7 zl za pare.

Mamani bardzo dziękuje za odpowiedz🌻 moze to głupie ale ją sobie zapisalam zeby jak cos mieć i nei zapomniec:P

Gość kobietooo
jak sie juz urodzi to sama dojdziesz do tego jak ubierac malenstwo....:) tylko uwazaj na "dobre rady".