Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileeeeeee

ile kosztuje cosmopolitan z kalendarzem ???

Polecane posty

Gość ileeeeeee

Gość ileeeeeee
ile:>?

a idź sobie do kiosku i się dowiedz a nie zaśmiecaj forum jakimiś głupimi pytaniami!!!!!!!

Gość ileeeeeee
Odwal się,popatrz na to forum i zobacz ile jest beznadzioejnych topików,więc ja też moge spytać.A do kiosku mi sie nie chce iść,bo zimno.No i ?

kalendarz i tak sam do ciebie nie przylezie wiec tak czy siak bedziesz musiała ruszyć leniwe dupsko i zmarznąć trochę

Gość ileeeeeee
Właśnie że przyjdzie,bo dam kase bratu,tylko ni ewiem ile kosztuje. Co za debilni ludzie tu są :-O

Masz ostatni numer to zobacz, powinno byc na koncu \"juz za miesiac nowy numer cosmo z odjechanym kalendarzem\" i takie tam. Ja ci niestety nie pomoge, bo zakonczylam czytanie cosmo gdy naocznie sie przekonalam, ze szkoda wywalac kasy na taki szajs. Cyklicznie kopiuja te same teksty, zmieniajac uklad i zdjecia. Gazeta dla lekko niezorientowanych, ktore po przeczytaniu 20 identycznych artykulow wciaz nie wiedza, \"jak sprawic mu rozkosz\".

debilna jest autorka tego debilnego pytania, leniwie siedząca w domu i wykorzystująca brata

20 nowych sposobów na odlot w łóżku i czytamy: - oral - na jeźdżca - na misjonarza i pare innych mrożących krew w zyłach sensacji o których nie sniło sie filozofom

Gość ileeeeeee
nie mam ostatniego numeru,bo też już tego tak nie czytam regularnie,tylko o ten kalendarz chciałam....

Kalendarz pewnie bedzie nieciekawy, taki jak w tamtym roku. Haris, zapomnialas o radzie nr 20 w 100 najlepszych trikach lozkowych - nabij na jego (??) pączka i go zjedz! Na pewno bedzie o tym dlugo pamietal! (rada ukazuje sie co 3 numer, tylko zmienia kolejnosc :D )

albo to: rób mu loda nabierając do ust naprzemian zimnego szampana i gorącej herbaty szok termiczny sprawi ze wystrzeli w kosmos

:D :D :D Po wykonaniu tych czynnosci zadowolone dziewczyny pisza takie oto listy: \"Kochane cosmo! Artykul w numerze 30 na stronie 122 odmienil moje zycie! Juz nic nigdy nie bedzie takie samo, dziekuje!\" \"Kochane cosmo, wrocilam z pracy do domu i jakie bylo moje zaskoczenie, gdy zobaczylam mojego Misia czytajacego moja ukochana gazete! Pokazal mi co lubi, tej nocy przezylismy odlotowy seks, a ja zaczelam go krecic tak jak dawniej. Jestem wam za to neisamowicie wdzieczna\"

rusz dupsko za przeproszeniem i idź do kiosku bo już nie mogę tego czytać!!!Co za wstrętny leń!!

Gość ileeeeeee
Taaaaak....I myślisz,że pójde do kiosku,bo jakaś idiotka magda z kafe tak mi każe ? Nie pójdę. I nikt cie nie zmusza do czytania.

\" 11:00 Haris Pilton albo to: rób mu loda nabierając do ust naprzemian zimnego szampana i gorącej herbaty szok termiczny sprawi ze wystrzeli w kosmos \" no to akurat prawda Haris :P

Gość mnie najbardziej się podoba
to jak ktoś przechcrzcił Cosmo na Kocmołucha

a co złego jest w tym, że pieścisz mężczyznę i raz masz usta gorące raz zimne?

Gość llollolloll
no niestety nie ma ceny w ostatnim numerze.... a tez chce sobie kupic zaraz napisze do meza to jak bedzie wracal to mi kupi .. dzieki ze przypomnialas!!

do ileeee...słuchaj no wstrętna krowo, wypad z tego forum ale już.Rusz swoje tłuste dupsko i wypad!!!

Z pączkiem to bym sie posikala ze smiechu, zamiast podniecic :D

no bo meaa tak: już widze te przygotowania do loda chłodzenie szampana parzenie herbaty potem rozbieramy się stawiam obok na stoliku dwie miski, (najpierw je niose ostrożnie zeby nie rozlac) liże liżę chulp do jednej miski liże chlup do drugiej miski liże itd. wiec co to jest - robienie loda, czy degustacja napojów?????? i gdzie tu spontan?

Gość ileeeeeee
magda ---- nerwowa z ciebie kobieta :-P A moja pupcia tłusta w żadnym wypadku nie jest... A ja dalej tu siedzę,i z domu nie zamierzam wychodzić.Cosmo zaraz będe mieć,a ty weź coś na uspokojenie żałosna istoto.

oj Haris, niekoniecznie musi to tak wyglądać :) możesz np pić sobie gorącą herbatkę a w miseczce obok mieć kostki lodu (też odjazd). zaczynasz pieścić partnera masz usta gorące. po chwili weź kostkę lodu w usta... sekund pięć i są lodowate. takim lodowatym jęzorkiem przejedź od nasady penisa po sam czubeczek, po czym obejmij go zimnymi ustami - zapewniam, że odleci :D