Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileeeeeee

ile kosztuje cosmopolitan z kalendarzem ???

Polecane posty

a próbowałaś? spróbuj to powiesz czy idiotyczna. nie musisz chliptać herbaty i na przemian ciućkać kostki lodu, bo to uciążliwe. ale na początku miej gorące usta, a potem zmień je w lodowatą rozkosz :D

uzupełniam: z herbata, szampanem i pączkiem (bo bez sensu mi się napisało poprzednio) potem pewnie rzesze to czytają i zamiast czerpań jako taką inspirację klękaja na glebie i obok siebie kładą rozłozone kosmo strona 47 i zerkają od czasu do czasu czy robią wg instrukcji ja tak towidze oczami wyobraźni żeby uprawiać fajny sex nie trzeba czytac kosmo i jego ubogich porad

zgadza się, ja nie czytam cosmo. czytałam jak miałam naście lat. teraz uważam, że jestem za stara.... :P

nie, nie próbowałm, bo ja ogolnie to tylko pod kołdra, na misjonarza i w koszuli wyciętej na genitalia i tylko w dni płodne aby po bożemu się rozmnazac :O

a to wiem Haris wiem :P hehe w międzyczasie podczytujesz HP

Porady maja ubogie i wiecznie te same. Jak czytam cosmo (co mi sie ostatnio tylko w empiku zdarzalo, przeleciec wzrokiem) to mam wrazenie, ze te babki musza miec straszna nude w lozku. Ciagle robic to samo? Ile mozna z tym cieplo-zimno i to w kazdym numerze :o

Gość kaoiaoeu
kosztuje 7.99...

Gość joana:)
5.99:)