Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria74

KŁOPOT ZE SPANIEM 10 TYGODNIOWEJ CÓRECZKI

Polecane posty

Gość wiktoria74

Cześć dziewczyny mam pewien problem z spaniem mojej 10 tygodniowej coreczki od poczatku bylo przegwizdane.Przez dzień czasem mi spi ładnie a nie kiedy wcale mi nie śpi,jak się jej uśnie to góra 30 minut.W nocy mi czasem prześpi nawet 7 godzin ale to sporadycznie(karmie mlekiem modyfikowanym).A co do dnia to trzeba huśtać ja we wózku 2 godziny i za 5 minut się budzi.Czy któraś z was miała podobny problem taki jak ja????????

ja nie mam problemu bo mój synek spi w dzin po godzince bawi sie 2 i chce sspac cale usypianie trwa 15 min i już ale ja mu daje po 20 ml do picia herbatki HIPP uspakajającej na wyciszenie bo tam jest rumianek, lipa i melisa jak masz powazny problem spróbuj czopkow viburcol naprawde skuteczne

U nas viburcol nie działał... Niektóre dzieci po prostu nie lubią spać... Oczywiście nie znaczy to, że Twoje do nich nalezy, ale moje oba niestety tak :O Spróbuj zastosować się do rad Tracy Hogg...Ten cały Łatwy Plan... U nas trochę pomogło, w sensie, że mały się uregulował i spał 4 razy dziennie po pół godziny...

Gość wiktoria74
i ta herbatka naprawde cośpomaga??.Ja daje jej herbatke KOPRUŚ jednym czasem miała wzdęcia i na to pomagało

ja mam 3tyg coreczke, spi okolo 2,5-3godz. potem je piers+dokarmianie-bebilon i tak na okraglo, w nocy tez, raz dziennie daje herbatke rumiankowa 10-20ml, aha chyba nie moze spac ci dzidzius 7godz bez jedzenia, polozna tlumaczyla nam w szpitalu ze po 3godz trzeba wybudzac do karmienia

ja mam 3tyg coreczke, spi okolo 2,5-3godz. potem je piers+dokarmianie-bebilon i tak na okraglo, w nocy tez, raz dziennie daje herbatke rumiankowa 10-20ml, aha chyba nie moze spac ci dzidzius 7godz bez jedzenia, polozna tlumaczyla nam w szpitalu ze po 3godz trzeba wybudzac do karmienia

Gość wiktoria 74
daje jej jeść w czasie snu i tak sobie pospi nieraz do 3 godzin

wiktoria74---------- Chyba taki urok Twojego dziecka :) Twoja córcia jest jeszcze malutka więc może jeszcze jej te spanie się poprzestawia i ze sto razy.Maluchy w ciągu dnia często czuwają sobie na 10-15 minut więc to norma :) Mój synek od początku bardzo mało spał mimo że brzuszek byłpełny i pielucha sucha i tak niestety pozostało do dzis :(

Gość myzka83
agnieszko to nie jest konieczne by budzić i dawać na siłe ja daje mojemu synkowi butlke ja mu sie przypomni i sie wyspi raz je po 2-3 godzinach a raz po 6 i rozwija sie swietnie

Gość wiktoria 74
mam nadzieje ze jej spanie sie ureguluje ;-))))))

Gość wiktoria 74
hej dziewczyny to znowu ja.Jest efekt ;-) zadzwonilam pieronem do meza zeby kupił herbatke HIPP uspokajajaca i mi spi córcia 3 godzinki.

Gość wiktoria74
dziekuje za doradzenie myszka83