gackowata 0 Napisano Listopad 9, 2007 http://www.maxfactor.es/es/home/default.htm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opętana owca Napisano Listopad 9, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opętana owca Napisano Listopad 9, 2007 Nic nam do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Listopad 9, 2007 a jakie to uczucie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gackowata 0 Napisano Listopad 9, 2007 uf nieprzyjemne :p :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danuta Hojarska 0 Napisano Listopad 9, 2007 Ale dlaczego, oglądałam to w perfumerii i stwierdziłam, że jak skończy się mój obecny podkład to właśnie ten kupię. Czemu uważasz, że jest zły? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gackowata 0 Napisano Listopad 9, 2007 niby nawilza a nie nawilza , i zle sie rozprowadza jestem zawiedziona .strata pieniedzy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalka25 Napisano Listopad 9, 2007 a ja wlasnie czytalam o nic swietne recenzje i tez juz sie rozpedzalam,zeby sobie kupic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to sie nie rozpedzaj Napisano Listopad 9, 2007 potwierdzam to gowienko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach