Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla zla zla

nie moge sie od niego uwolnic

Polecane posty

Gość zla zla zla

moj ex ciagle na gronie trzyma nasze wspolne zdjecia i moje portrety (ja wykasowalam jego juz dawno) a jednoczesnie spotyka sie od dawna w sumie z roznymi innymi pannami niby mamy kontakt, ale wcale nie probuje mnie odzyskac, generlanie ma mnie gdzies... po cholere mu to?

Gość zla zla zla
idź duszo nieczysta

zaraz sam umieszcze Twoje foty na gronie :P i bedzie nas jeszcze wiecej!!! bo imie moje jest Legion :P

Gość zla zla zla
potwór

Gość no to co z tego
przeszkadza ci? a moze boli? ze nie jestescie razem

Gość zla zla zla
chcialabym chyba wiedziec na 100% ze jemu na mnie juz zupelnie nie zalezy...ze jest pewien ze to co bylo nalezy do przeszlosci przeciez te laski z ktorymi sie umawia moga sobie te fotki zobaczyc na tym gronie... dziwne to dla mnie

Gość a tam jakies grono
moze zapomnial i wcale tego juz nie uzywa. a czemu chcesz wiedziec czy zuplenie o tobie zapomnial? chyba ty jeszcze o nim nie co?

Gość jagodka1987
ja mam podobnie, tylkoz e jak bylam ze swoim bylym to mielismy wspolnie zdjecia ale malo, i on nigdy ich nie wzial do siebie,, a teraz jak ostatnio u mne byl to zabral mi jedno fl=otke gdzie ejstem sama, i zastanawiam sie po co mu ona;/

Gość zla zla zla
używa,wchodzi tam regularnie pewnie ze o nim nie zapomnialam jak zapomniec o 4 latach razem? nie wiem...latwiej byloby mi odciac sie od niego gdybym wiedziala ze nie mysli o mnie wcale a on... odzywa sie, dzwoni, jest milutki, trzyma nasze zdjecia a jednoczesnie "uzywa sobie" zycia ja zamiast uzywac zycia mysle o tym oc tez on moze myslec paranoja

Gość bez zmian