Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Problem z dwunastoletnim berbeciem

Polecane posty

Wczoraj omal nie padłam jak usłyszałam od swojej siostry, że jej dziecko a mój chcrześniak (12 lat) trzyma w swoim rozkładanym tapczanie pisma z nagimi dziewczętami w wieku 20-30 lat… :( Najpierw byłam oburzona ale uspokoiłysmy się w końcu i zaczęło mi się układać w łebku. Mój chrześniak nie kocha w ogóle mojej siostry czyli swojej matki, bo jaki berbeć oglądałby takie bezecne dziewczęta gdyby miał szacunek i wielkie umiłowanie do swojej matki? Tylko patrzeć jak narkotyki zacznie zażywać. Na razie siostra przeszukała mu jego pokój, więcej na szczęscie nic nie znalazła obleśnego oprócz książek jakis dla nastolatków ale spaliła je w piecu że hej…żeby chłopak rozumu nabrał i podręcznikami się zajął, nauką a nie beletrystyką. Wynieśli mu z pokoju wszystkie meble, zostawili tylko posłanie obleczone skromnym trenem i krzyż na drzwiami z nadzieją że może rozumu i pobożności oraz szacunku dla ojców swoich nabierze. Moim zdaniem dobrze zrobili ale to nie jest żadne rozwikłanie sytuacji jeśli chodzi o długofalowość…Jak mieliście podobny przypadek poradzcie kochane. :(

Gość dziewczeta w wieku 20-30 lat
masz racje.... mysle ze jednak nie mozna byc tak surowym, podobne pisemka z dziewczynkami w jego wieku powinnyscie mu znalezc i po sprawie....

Gość brytnej szprot
zaprowadxcie go do burdelu niech sobie chlopaczyna uzyje :)

Gość artha
lepiej z golymi babkami niz facetami :classic_cool: nieublagalnie zbliza sie wiek masturbacji 😭😭 :classic_cool:

Tak, bardzo dobrze siostra zrobila. Radze rowniez aby zakleila mu okna czarna folia aby dzewczeta 20-30 letnie nie kusily go z dworu zeby nie mial na co patrze. Dodatkowo proponuje zapisac go na kolko rozancowe, jaselka (teraz juz pora na to), gorzkie zale i jakies godzinki. Nalezy takze zrobic z niego ministranta. Plus oczywiscie zadnych mebli az do sonczenia 18 roku zycia.

Gość oranzadka
Sram do ryła sobie oraz mojemu zmongolonemu bratankowi :classic_cool:

Gość zadzwon do goracej amelii
0700- 828-882 p. s. wie ze jestes tepa

Gość uszczypek
popieram pomysł, zeby wysłać berbecia do kółka różańcowego, moze do scholi, do ministrantów wtedy nie bedzie miał czasu na ogladanie sie za 20-30-letnimi dziewczętami

Gość bardzo kiepski podszyw
zacznijmy od tego że autorka nie wie co to "tren" po drugie skoro "berbec" ma nabrac szacunku do "ojców" moje pytanie brzmi ile tych ojców ma.... po trzecie hasło berbec odnosi się chyba raczej do dziecka a nie nastolatka sytuacja się nie rozwikłuje ale rozwija rozwikłuje się zagadki no i co niby ma oznaczac "długofalowośc sytuacji" długofalowe to mogą co najwyżej byc efekty ergo autorka za mało w dziecińśtwie "beletrystyki" czytała i nie potrafi poprawnie używac ojczystego języka

Tak, tak do scholi. Swietny pomysl. Moze takze do oazy. Trzeba go tez koniecznie nauczyc grac na organach i to jak najszybciej zeby mogl sluzyc swoimi umiejetosciami muzycznymi do kazdej mszy. Ach, ze tez niektorzy tacy sa brutalni i wulgarni zamiast pomoc w problemie...:(

Gość kilka pytań
oranżadka jakim cudem możesz mieć 12-sto letniego chrześniaka skoro twierdzisz, ze masz lat 20? w wieku 8-u lat to się idzie do I-szej komunii a nie dziecko do chrztu podaje dodatkowo zeznajesz, ze masz dziecko w wieku 4 lat czyli sama zaczęłaś interesować się płcią przeciwną berbeciem będąc... hm... berbeć jak dla mnie to dziecko do 5 roku życia - o 12-sto latku mówiąc używa się raczej określenia nastolatek reasumując: kolejna prowokacja kogoś kto się baaaardzo nudzi... ps jak coś piszesz to staraj się chociaż nie plątać się w zeznaniach.... czyli niech jakiś ciąg logiczny i chronologiczny zostanie zachowany....

bardzo kiepski podszyw może twoja familie stać na przednie szkoły ale ja sama musiałam zabiegac by mi drzwi otwierano i pukac doń wielokrotnie. Moich ojców bowiem nie stac było na zdatki...no tak, teraz dziatwa rozneglizowana w dobrach w świecie nadpodaży ale nie zawsze tak było... więc mego jezyka nie chytaj się sroczko :( i pilnuj lepiej siebie żeby Ci cyganka na macicę uroku nie rzuciła żebyś poronić nie musiała...

przecież wiadomo że to kiepska prowokacja bo nikogo dojrzałego nie zdziwiłby fakt że nastolatek interesuje się płcią przeciwną, w końcu 12 lat to już wiek dojrzewania, pierwsze erekcje i polucje

Gość uszczypek
muszę przyznac, ze uwielbiam tematy oranzadki - zawsze doprowadzaja mnie do łez - ze smiechu

że tak spytam o co kaman z tym otwieranie m drzwi ? ojców nie było stac na zdatki a może na "zbytki" skoro już nawiązujesz do jakieś pseudo staropolszczyzny lub gwary to wypadałoby się ją znac nie wierzę w uroki Cyganek ciąży nie planuję, wieśc o tym że jestem niepłodna przyjełabym z ulgą

Oranzadko, ja swietnie rozumiem twoj problem, bo przeciez ma sie rozumiec, ze to jest przogromny i niezwykle zadko spotykany problem, wiec nie wiadomo jak sobie poradzic w takiej strasznej sytuacji. p.s.mnie tez :)

posunę się jeszcze o krok w tych wywodach: "nie bądź taka i-hop do przodu bo Ci ORĘŻADKO tyłasków zabraknie"

Gość uszczypek
oranżadko, myslę, ze powinnyscie z siostrą jeszcze przeszukać pokój ojców, bo ojcowie czesto tez maja nieprzyzwoite pisma z nagimi 20-30-letnimi dzieczętami i berbec by mógł podkradać

uszczypek, tak zdecydowanie masz rację co gorsze "ojcowie" mogą miec czasopisma z probograficznymi zdjęciami "berbeci nastoletnich", zdjeciami rozebranych chłopców albo nawet inne gorsze np takie ze wierzętami i ludźmi

Gość kilka pytań
ono już kolejny bardzo mądry topik założyło....

Gość uszczypek
no tak jak jeden berbec nastoletni przejawia zainteresowanie grzeszne i seksualne innym nastoletnim berbeciem, to pół biedy, ale jak ojcowie takie zainteresowanie wykazują, to juz jest niedobrze

eeee tam ona już na innym topicu szuka częsci ciała Cyganich

Gość kulawa gienia
a co Ty tu robisz w piatek :>

zakładam różne topiki, żeby kilkoma torami zbierać informacje bezpośrednio od ludzi połączonych internetem. :) Dawno pisalibysmy do siebie listy i taka gadka trwałaby miesiącami ... :)

Gość kulawa gienia
to nie do Ciebie bylo :P ale za to masz...🌻