Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Różowe Anielisko

Macie problemy ?? chętnie pomoge , doradze w miare możliwości...

Polecane posty

Gość sabrinaaaa czarownica
podoba mi się nasz wikary ,jak go poderwać ?

~a ja wygrałem życie ~napewno nie jesteś nudny..a małomówność ci przejdzie masz moze gg ?? :) to pogadamy..i napewno raźniej ci będzie jak sobie pogadasz z nieznajomą z internetu :)

Gość nitka z pętelka
Witam. Ja mam dość dziwne pytanie:/ czy można zakochać sie w kimś poznanym przez internet. wo osobie którą widziało sie tylko na zdjęciach?? ja cały czas myślę o tym facecie. chciałabym cały czas z nim rozmawiać, chciałabym go zobaczyc na żywo. Czy związek z taka osoba miał by szanse zaistnieć??

Gość nitka z pętelka
Witam. Ja mam dość dziwne pytanie:/ czy można zakochać sie w kimś poznanym przez internet. wo osobie którą widziało sie tylko na zdjęciach?? ja cały czas myślę o tym facecie. chciałabym cały czas z nim rozmawiać, chciałabym go zobaczyc na żywo. Czy związek z taka osoba miał by szanse zaistnieć??

\"napewno nie jesteś nudny\" czemu ludzie nie chcą w to wierzyć :O ech małomówność na pewno mi nie przejdzie bo pewnie wynika z bycia nudnym :/ gg oczywiście nie mam :D bo i po co? i raczej nie będzie mi raźniej tylko pewnie jeszcze się dobije, że nie mam o czym gadać... w sumie i tak to wiem... dobra już nie przeszkadzam :) 🖐️ nitka z pętelka pewnie można, ale wypadało by się spotkać i zweryfikować wyobrażenia. Bo rozmowy przez net, pisanie + zdjęcie to jednak w dużej mierze wyobrażenia... przynajmniej tak mi się wydaje 🖐️ spotkacie się, na żywo będzie albo i nie tak samo jak przez sieć i się okaże 🌼

tak zgadzam sie z ~a ja wygrałem życie ~spotkaj sie z nim i porozmawiaj..a teraz najwyraźniej jesteś zauroczona . Ten facet ci imponuje. ;) powodzenia :) a ty załóż sobie gg pogadamy..ja też byłam małomówna a teraz nawijam ostro hehe :) zobaczysz tobie sie też uda :) ale zacznij ze mnbą współpracować ..jestem karolina- :) to tak na początek :)

Nie poprostu chce pomóc , wiem , że to brzmi paradoksalnie w tych chorych czasach w króeych . każdy dąży do własnego dobrobytu..a ja poprostu chce wam pomóż...zapomne o swoich problemach i bede szczęśliwa , że byłam w stanie komuś przywrócić iskierke nadziei :)

1. tylko w tematach w których mam coś durnego do napisania -> głownie o przegranym życie 2. nie rozmawiasz tylko PISZESZ 3. nie na żywo/czasie rzeczywistym 🖐️ no to niech będzie nie małomówny ale nudny albo głupi... nie mam o czyw 💤 Tak pewnie będzie dokładniej \"załóż sobie gg pogadamy\" :O \".ja też byłam małomówna a teraz nawijam ostro \" czyli pewnie masz o czym \"obie sie też uda\" raczej nie, do tego trzeba mieć coś do powiedzenia/coś robić w życiu 🖐️

Gość Różowe Anelisko
~ a ja wygrałem życie ~ boisz się spróbować ?? skąd jesteś ??