Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nim2

cZY KOBIETA Z DWOJKA DZIECI MA SZANSE ZNALEZIENIA FACETA?

Polecane posty

Gość nim2
CZEMU NAPISALES ZE NIE? GFDW

Gość yummy mummy
ma,ale nie jest to latwe..ja jastem samotna mama szesciolatki i powiem ci,ze dopiero po 5 latach poznalam tego wymarzonego,jestem teraz najszczesliwasza kobieta pod sloncem!

Gość eeeexxxx
chyba zartujesz:O

Gość ma szanse ale tylko na
faceta z taka przeszloscia jak ty

Gość vvvvv
Z dwójką? :o

Gość gfdw
bo szanse wynosza mniej niz 50 %

Gość vvvvv
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Gość mamuśka_
Ma szansę , ja mam dwoje i już kilku Panów wyrażnie było zinteresowanych ....I nie na przygody tylko na stały związek ... Teraz mi serduszko drgnęło więc może cos z tego będzie ..:) Życzę powodzenia :)

Gość nim2
Jestem atrakcyjna i mądra i mysle, że jak facet jest zainteresowany kobieta i zalezy mu na niej to dzieci tez zaakceptuje, a jak nie to znaczy . ze jest nic nie wart....

Gość haris pisze sie
AHA :p

Gość nim2
do mamuska.. super ciesze sie ze Tobie sie udalo. Mysle ,ze mi tez sie uda., ale nie szukam na sile..

Gość nim2
bo jak jest prawdziwe uczucie to i pokocha sie dzieci i bedzie sie staral,wiec dzieci to zadna przeszkoda.Moze dzieki nim znajde madrego faceta, a wlasnie... To jest dobra mysl, bo on musi miec w sobie duzo milosci zeby pokochal mnie i dzieci... wiec dobre serce...w przeciwnym razie lepiej byc samej niz z byle kim...

Gość AHA bo byly takie sezamki
piszez z bledem

Gość hgtrer
niej to dzieci tez zaakceptuje, a jak nie to znaczy . ze jest nic nie wart... tak sobie to tłumacz.Dlaczego rozgladac sie za dzieciatą i stara jak tyle wolnych 18 -ek czeka ?

Gość nim2
a co jest atrakcyjnego w 18-latce? tylko cialo i nic wiecej, a seks to nie jest wszytsko co w zyciu najwazniejsze....sa inne wartosci... jak poczucie bezpieczenstawa i bycie kochanym... a to Ci da dojrzala emocjonalnie kobieta...

Gość fjfh
serce nie sługa. Poza tym nie każdy lubi osiemnastki

Gość fjfh
jest ich coraz mniej- bo to dzieci z niżu demograficznego

Gość nim2
no wlasnie.. kobieta dojrzala jest bardziej atrakcyjniejsza... bo ma doswiadczenie zyciowe i wie czego chce, a dzieci nie sa zadna przeszkoda, a wrecz atutem!!! Bo to nasze skarby!!I

Gość fjfh
Nie popadaj w samozadowolenie nie kazda dojrzała kobieta jest atrakcyjniejsza, tak samo jak nie kazda osiemnastolatka ma lepsze ciało od 30-tki. Róznie ztym bywa, jednak na miłosc każdy zasluguje niezaleznie od wieku i wyglądu i ilosci potomstwa.

Gość rasowy brzydal
a ile masz latek autorko i jeszcze jedno to że facet niechce kobiety z dziecmi nie znaczy że jest nic niewart:( co za dorabianie sobie teori:(

Gość nouvelle
Gadanie typu: facet jest nic nie wart, jak nie jest zainteresowany zwiazkiem z dzieciata kobieta, jest po prostu niedorzeczne. Ja tez nie zwiazalabym sie z facetem z dwojka dzieci, takze nie oszukujmy sie. Szanse masz, ale facet musialby sie naprawde mocno w tobie zakochac.