Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nim2

cZY KOBIETA Z DWOJKA DZIECI MA SZANSE ZNALEZIENIA FACETA?

Polecane posty

Gość fjfh
sama mam dwójkę i nie widze powodu, żeby fundować dzieciom nowego tatusia. To moje gdybanie, bo jestem w związku, ale gdybym sie rozstała z męzem na pewno nie wpuściłabym żadnego faceta do domu. Po co? Moze zwiazek na odległość?

\"a dzieci nie sa zadna przeszkoda, a wrecz atutem!!!\" Tak, dzieci są atutem, pod warunkiem, że nie są obcego faceta. Typowy slogan, który ładnie brzmi, który znacznie uprościłby i upiększył brutalne życie, ale niestety jeśli chodzi o wychowywanie cudzych dzieci to nijak sie on ma do rzeczywistości. Dzeci to nie zabawka, którą się facet pobawi dwie godziny, a jak się zmęczy to odstawi do kąta - to odpowiedzialność, obowiązek, obciążenie finansowe, problemy wychowawcze, do pewnego stopnia rezygnacja z siebie ... Nie twierdzę, że żaden fact nie zdecyduje się na to (mówię oczywiście o obcych dzieciach), ale nie pociskajcie głupot, że dla faceta obce dzieci to atut Troche obiektywizmu :O

Gość mamuśka_
Nim2 .. ja też nie szukałam ... jakoś sami się pojawiali i co niektórzy odejść nie mogą ;) Dla żadnego z nich dzieci nie były przeszkodą ... Za to serduszko mi drgnęło do Pana poznanego na Kafe :) Też nie ma nic przeciwko moim dzieciom ,co wiecej bardzo sie nimi interesuje ...w przeciwieństwie do ich taty :O

Gość nim2
Prawo wyboru ma kazdy, ja nie mowie, ze facet, ktory nie chce byc z kobieta, ktora ma dzieci jest nic nie wart..Bo ja od poczatku powiedzilabym ze mam dzieci i wtedy jego wybor czy spotykamy sie czy nie.......

Gość nim2
do mamuśka... własnie Kochana to mam na mysli..niektorym facetom nie przeszkadzaja dzieci... Przeciez nie mowimy o facetach , ktorzy maja dwadziesciakilka lat... tylko o dojrzałych przynajmniej lat trzydziesci kilka, oni tez moga miec swoje dzieci..

Gość nim2
dla mnie moje dzieci zawsze beda na pierwszym miejscu i na pewno nie wybiore pomiedzy nimi a facetem...

ja mam jedno dziecko i jakośteż swego czasu zastanawiałam sie czy nie bedzie to jakaś pzrzeszkoda w znalezieniu sobie kogos..:O..cóz życie...:O wiedziałam jednak,ze moje dziecko jest najważniejsze i nigdy zaden facet nie bedzie wyżej niż syn wiec jesli komus cos miałoby nie pasowac to \"wybieram\"dziecko i tematu nie ma.... jesli trafisz na kogos odpowiedniego..takiego,który pokocha Ciebie szczerze i naprawde to pokocha i Twoje dzieci..głowa do góry...ja juz znalazłam....:D

Gość nim2
Myślę, że jestem silna i wierze, ze znajdę odpowiedniego..Bo już z kilka sie spotykałam, ale nie odpowiadali mi...Wiec nic na siłe... muszę byc cierpliwa... Nie chcę byle kogo, zeby tylko był.Samej moze nie jest super, ale widzę tez dobre strony.Bedzie dobrze...

Gość yholkmgb
kobiety? jakie sznse? o czym wy gadacie? kazdy ma takie same szanse na druga polowke... nie kumam o co wam chodzi z dziecmi czy bez co za roznica? milosc nie wybiera.

Gość nim2
wiesz rzeczywiście kazdy ma szansę!!!!bez wzgledu na wszystko! każdy ma prawo byc kochanym!