Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirronn

Co myslicie otym ...

Polecane posty

Gość Mirronn

Spotkałem ostatnio kobiete i zaprosila mnie do domu no i gra wstępna, pocałunki, pieszczoty wszystko OK. Nagle ona zaczyna robić mi loda, robi robi robi i po chwili erekcja. Mowie ok nie kochałem sie z kobieta1,5 roku. no to zaczynamy od poczatku i znowu lod ok zaczynamy sie kochac po chwili znowu erekcja. Mowie ok jestem trzezwy a wczesniej kochalem sie zawsze raczej delikatnie mowiac ostro zakropiony. Po chwili rozmowy zaczynamy znowu i lod i znowu erekcja. Juz mysle nie wiem co jest grane i tak jeszcze raz i powiedzialem dosc (a moglem jeszcze z dwa razy :) ) Kobieta jest starsza i ma duze piersi zawsze tmnie to rajcowalo. dodam że chodzilo tylko o sex bez zadnego zauroczenia czy cos w tym stylu. Muszę sie udac na jakis warsztat(lekarz, sexuolog)???????????????????

Gość Mirronn
dodam, ze kiedy przetrzezwialem znowu zobaczylem jak mi obciaga, niestety kiedy podniosla glowe jej rysy twarzy wydaly mi sie dziwnie znajome....MAMO!!!! czemu mi to zrobilas??😭😭

Gość Mirronn
Tzn pierwszy raz tak szybko doszedlem do erekcji i to tyle razy

Gość stan w kolejce do
psychiatry

Gość Mirronn
Dodam, że najobfitsze wytryski mam wtedy, gdy dziadunio, swoją bezzębną szczęką, delikatnie przygryza mi siusiaka:)

Najpierw się wyedukuj: to, że masz erekcję, to znaczy, że Ci stoi. wytrysk to ejakulacja. A wizyta u seksuologa to nie warsztat (zupełnie nie wiem, co miałeś na myśli).Jak się trochę więcej dowiesz o swoim ciele, to może i łatwiej Ci będzie kontrolować jego reakcje.

Gość Mirronn
znęcam się nad kucykiem jadąc galopem pod teksty na kafeterii ! :classic_cool:

Gość do ejakulacji
kretynie. Erekcja to podniesienie pisiora durniu:P

Gość Mirronn
Troche kapa przed kobieta.

Gość Mirronn
Psychiatra stwierdził, że cierpię na ostrą schizofrenię połączoną z koprofagią:O Nie wiecie przypadkiem, co to znaczy? To znaczy, że lubię koper? Przecież ja za koprem nie przepadam:O