Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotosek

laski podpowiedzcie cos!!

Polecane posty

Gość lotosek

mam nie regularny okres, rzadko kiedy sie zgadza z terminem ale czasem sie zdarza przewaznie wacha sie do paru dni roznicy. we wrzesniu mialam normalny okres ale nie zapisalam sobie daty! w pazdzierniku natomiast dostalam 16 mysle ze to gdzies w przewidzianym terminie ale trwal on jakies 3 dni i w dodatku byl strasznie skapy ,4 listopada pojawilo sie u mnie plamienie w poludnie , myslalam ze dostalam znow okres ale na tym plamieniu sie skonczylo i okresu sie nie doczekalam za to dzisiaj 9 mialam bole podbrzusza dokladnie tak jak przed okresem no i po poludniu pojawilo sie plamienie i tyle narazie czekam nadal na okres ale po typowej krwi miesiaczkowej sladu nie widze!! dodam tylko ze duzo sie denerwuje tez od 2 miesiesy a te okresy ostatnio to jeszcze bardziej mnie martwia!! w dodatku nie mam duzego zapotrzebowania na jedzenie wiec nie ze glodze sie ale jem sniadanie i ewentualnie obiad czy cos po poludniu. mysle ze to tez moze miec wplyw na moj okres. co o tym myslicie???

Gość lotosek
w dodatku przeczytalam cos o nadrzerce ale dla niej charakterystyczne sa sluzy a ja nie zauwazylam ostatnio u siebie zadnych sluzow tylko to plamienie mnie zaniepokoilo w dodatku nie wiem czy to dzisiajsze to zapowiedz okresu czy tez nie. nadrzerka nie ma charakterystycznych objawow wiem ze krwawi sie podczas stosunku napewno ja ostatni stosunek mialam na poczatku wrzesnia ale nie mialam zadnego krwawienia. boje sie isc do ginekologa bo chociaz mam 20 juz lat to jeszcze nie bylam bo zle sie czuje na sama mysl ze bede sie tam rozbierac a on mi bedzie grzebal tam. wolalabym jednak powiem szczerze uslyszec inne porady niz pojscie do gina ;-)

hmmm w takim razie niewiele Ci pomoże moja rada - a ona brzmi następująco - wizyta u ginekologa niezbędna!!! mam pytanie, a jak będziesz w ciąży to też nie pójdziesz? rodzisz będziesz w domu, sama? naprawdę nie ma się czego bać ani wstydzić! to jest lekarz, taki sam jak np stomatolog, który też ci \"grzebie\" tylko w innym miejscu.

Gość weq
a co my mamy Ci napsać, musisz iść do ginekologa i tyle, to może być coś poważnego...... nie wiem czemu się tak bronisz przed tym, przecież to nic takiego. tylko na zdrowie Ci wyjdzie. Ja mam nadżerke i nawet przy stosunku nie krwawie

Gość lotosek
weq---> a leczysz ta nadzerke?? niewiem czemu ale zawsze jakos wole przeczekac az wszystko dojdzie do normy. Narazie czekam na okres bo poki co moze mam nadzieje ze dostane . a jesli dostane i bedzie to normalny okres to istnieje ryzyko tej nadzerki?? jesli to tak dalej bedzie i nic sie nie zmieni to bede musiala sie wybrac do tego gina. a tak wogole to ile kosztuja wizyty do gina??

ale okres nie ma nic wspolnego z nadżerką co do cen- państwowo oczywiscie bezpłatnie, ale trzeba albo- zapisać sie i czekac na wizyte albo iść i próbować dostać się \"z kolejki\", a prywatnie to zalezy od gina

Gość lotosek
wy chyba macie dar przekonywania...... ;-)

Gość lotosek
ale mozecie mnie jednak jakos pocieszyc ??? pojde do tego gina zaryzykuje ale naprawde to wyglada tak powaznie??

Gość weq
nie lecze bo nie ma aktualnie takiej potrzeby.

Gość weq
dokłanie mi gin powiedziała że może mi przepisac jakieś preparaty,ale to może się okazać tylko strata kasy. a skoro jest ona mała i nie przeszkadza to lepiej jej nie ruszac

Gość lotosek
nie wybieralam sie do tej pory do niego no bo mylsalam ze ten okres to przez ten stres tak zdziczal no ale wkoncu musze tam kiedys pojsc bo niechce miec zadnych problemow. no ale z drugiej strony niechce dostac jakichs tabletek anty czy cos a na ty to sie skonczy

Gość weq
może nie dostaniesz żadnych tabletek,albo powiesz że jeśli nie są konieczne to nie chcesz i już.

Gość lotosek
weq a nie boisz sie z tym tak zyc normalnie?? bo to ponoc rakotworcze ,rozpoznalas ja jakos czy gin jak wyczail?? nie martwisz sie ze ona urosnie lub nie chodzilas dla pewnosci do innych ginow?? boje sie zebym tylko tego nie miala i dla spokoju sie wybiore. mialas cos niepokojacego ze sie wybralas do niego czy tylko na kontrole??

Gość weq
na początku miałam upławy, ale to od zapalenia , i tak on ami powiedziała że mam małą nadżerke. nie boje się bo czemu mam się bać, jeśli byłaby duża to wtedy tak, narazie śpię spokojnie. Przecież dużo kobiet ją ma....

Gość lotosek
w sumie to co 4 kobieta ja ma. znajac moje szczescie to mnie to nie minie niestety!!! :-( ale bede dobrej mysli. mialas szczescie bo trafilas na kobiete gina tez bym tak chciala ale w poblizu mnie sa sami faceci!!