Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bibetka

2009

Polecane posty

Gość Bibetka

kto planuje ślub na rok 2009?jak z przygotowaniami?juz cos zalatwiacie?

Gość Bibetka
ok, niech każdy załatwia sprawy kiedy uważa.Ja mam załatwiony juz zespół i salę.Początkowo planowałam termin na 27 czerwca 2009 i co?Było zajęty a zespół który chciałam ma zajete terminy do października 2009!Prawda jest taka ze jak ktos planuje ślub w okresie letnim , w weekend i to w popularnych miejcach musi sobie zaklepac miejsce 1,5 roku wcześniej,nie wiem jak w innych regionach Polski ale na opolszczyźnie tak jest

Gość śmieszne to są
takie wypowiadanie,żeby tylko coś powiedzieć.... nikt nie ma prawa krytykować nikogo za to że planuje ślub z dużym wyprzedzeniem.

Gość smieszne i dziecinne są
również takie panienki, które staraja się na siłe uduwodnic, ze wiedza lepiej, kiedy mamy zaplanowac swój ślub. cha cha cha

Gość dzieciaki z was
nie da się ukryć, że jesteście śmieszne i dziecinne przygotowując się przez trzy lata do Tego Dnia :P No prośba... a może tylko ja mam większe ambicje niż Cudowny i Planowany Pięć Lat Ślub?

Gość a co kogo obchodzi
ile kto sie do ślubu przygotowuje??? nie podoba sie to nie czytać i nie pisać nic... no tak kafe jest dla każdego...z odrobiną rozumu

Gość nie 5 a 15
ZNACZNA RÓŻNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie 5 a 15
nie 5(ani nie trzy) a 1,5 ZNACZNA RÓŻNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ktos tu chyba liczyc nie potrafi???

....wypowiedz swoje wątpliwości pisząc...\"jest już ktoś na...\"bo budują nowy dom weselny,w którym nie ma już wolnych terminów na wesela na 2012,..bo pewnie przerobią na hotel dla sportowców..W topiku Bajagagi wszystko zostało wyjaśnione,ale...no zawsze jest to ale..:)