Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotniczkaa

samotność jest stworzona dla mnie, chce być sama zawsze

Polecane posty

Gość samotniczkaa

Gość henk1
Gratuluję zdecydowania i abyś wytrzymała szczęśliwa na drodze jednokierunkowej.

Gość samotniczkaa
chociaż czasami zastanawiam się czy robię dobrze, szczególnie w nocy kiedy robi mi się smutno i zaczynam płakać do poduszki

Gość samotniczkaa
od BMI?? może wkońcu mam 20 niewobrażam sobie wracać do domu- gdzie dzieci krzycza bo cos chcą itd. lubie spokój. zajęcia od rana do wieczora i praca i życie ucieka, po co dodatkowe kłopoty?

Gość samotniczkaa
samotniczkaa (podszywka) z takiego powodu nie płacze

Gość samotniczkaa
tak mam ciszę spokuj i nikomu nie muszę się tłumaczyć co robię

Gość samotniczkaa
ale sam partner to już problem

Gość
a ile masz lat? obstawiam między 20 a 25 ;) a po co włazisz na forum? widać własne towrzystwo Ci nie wystarcza...

sama? nie wiesz co tracisz :) dla mnie chwile spędzone z oosbą, która kocham są bezcenne :) i nie zamieniłabym ich na żadne inne.

Gość samotmnik z przekonania
właśnie dlatego powinniśmy być razem... będziemy mijać się codziennie ze swiadomością,że tak trzeba,że nie da sie inaczej,że tylko to jest prawdziwe... wspólnota samotności... usmiecham sie do Ciebie,cicho,bezszelestnie,samymi oczami-bo wiem ,że zrozumiesz...

Gość no i co z tego wynika
Ja co jakis czas jestem w zwiazku ale czesciej sam bo kazdy zwiazek potrafie rozwalic . Nie mam po prostu potrzeby przebywania caly czas z partnerka , chociaz mam wlasne mieszkanie to zadna nigdy ze mna nie mieszkala chociaz one chcialy bo nie potrafie sobie nawet takiej sytuacji wyobrazic . Potrzebuje wolnosci a wszystkie na koniec mowily mi ze jestem egoista i tak nie powinny zwiazki wygladac . Pewnie bede sam .

Gość gvi
nikt cie nie zrozumie ludzie sa z innymi przewaznie ze strachu a wmawiaja sobie wielkie uczucia ale juz epoka kamienia lupanego zakonczona i stada moga sie rozpasc pozdrawiam cie ja kaurat sama zyc nie che ale tez lubie byc sama. bez takich samotnych okresow nie funkcjonowalabym poprawnie

hehe ewentualnie ktoś z podobnym przekonaniem jak by sie znalazł spokój cisza, brak niepotrzebnego gadania.

Gość
na starość się wam odmieni :) ale będzie za późno

fajnie jest być singlem szkoda że tak czasami nudno :P

bo wiecie w czym jest problem, tak myślę, że to o to chodzi. Mi się ludzie przeważnie szybko nudzą. Nie powiem że sie nie przyzwyczajam do ludzi, ale oni prędzej czy później mi się nudzą. Ja potrzebuje mieć swoja samotnie.

Gość gvi
o tylu braci krwi ja mysle ze byloby idealnie gdyby kazdy mogl miec swoje mieszkanie i takie z partnerem bo spolecznie nie jest akceptowane zeby czlowiek poswiecal czas sobie powinien cos robic dla innych lub z innymi lub okreslac swa funkcje wobec innych koszmar jakis pierdolony

Gość gvi
no wlasnie mi samej nigdy nie jest nudno co innego z ludzmi

no jasne że starość szybko minie tylko we dwójke jakoś raźniej:P

Gość gvi
ja tam chce spedzic zycie z ludzmi ktorych kocham bo ich mam wielu ale potrzebuje byc sama co jakis czas

pod warunkiem, że ta druga osoba nie zejdzie z tego świata przed Twoja starościa i i tak bedziesz sam i tak.

Gość
nie chcę Cię pouczać bo jestem tylko 2 lata starsza ale... ;) czy kochałaś kiedyś prawdziwie drugą osobę? A Wy faceci - kochaliście?