Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blagam

pomozcie prosze !boli

Polecane posty

Gość blagam

mnie glowa jak jasna cholera,nie mam nic przeciwbolowego w domu.do sklepu nie wyskocze bo jestem z dzieckiem-maz w pracy.ja chyba umieram.nawet nie moge schylic glowy.straszny bol..

gardan, pyralgina , polopiryna , ketonal , tramal , apap -(może być w syropie ,tylko weż 10 ml, przeciwbólowe dla dziecka).. albo coś na z ćisnienie .

Gość blagam
dziekuje bardzo!!!!!!polopiryne znalazlam,nawet nie wiedzialam ze ona przeciwbolowo dziala(myslalam ze to na przeziebienia tylko) jestem zielona w temacie lekarstwa,nigdy nic na bol nie biore ale dzis to juz ostatecznosc,od rana boli.rozsadza mi glowe.nikomu nie zycze takiego bolu.I JESZCZE RAZ DZIEKI ZA RADE 🌻

Gość henk1
A posłuchaj czy nie stałas w przeciągu lub drzwiach .Lec do lekarza i szalik na szyję w pracy bo zareagujesz jak DZIK.

Gość Asia2410-22
no jesli chodzi o te mocniejsze to dobry ketonal-ale to juz na recepte jest,no ale moze masz w domu, tramal tez dobry-tez na recepte bo to juz z serii narkotycznych leków(tyle ze nie jest az tak silny narkotycznie jak pozostałe) a te bez recepty to najsilniejszy farmakologicznie to pyralgin!!!!!

hej .dzieki za rade,to ja pisalam o moim bolu glowy.to bylo straszne,jakby mi ktos po czaszce skrobal a poruszanie glowa to byla kleska.jestem zla bo nie moglam schylac glowy i przez to moje dziecko poszlo spac bez porzadnej kapieli,no ale raz na 19 miesiecy jak jej nie wykapie to chyba nie kleska.przeszlo po polopirynie az jestem w szoku.dziekuje wam bardzo,zapamietam te rady na przyszlosc. 🌻 🌻 dla was!