Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2007 mam zamiar na dniach nabyć drogą kupna telewizor lcd niestety, absolutnie się na tym nie znam :O chciałabym 26 lub 29 cali na co mam zwrócić uwagę? czy powinnam kupić tej samej firmy co dvd ? ( mam panasonic) w sumie mogłabym wtedy obsługiwać jednym pilotem :P w sklepach zatrzęsienie asortymentu... proszę, pomóżcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ela zPodlasia Napisano Listopad 9, 2007 wejdż na skąpca i poczytaj opinie.Mam podobny problem bo chcę kupić tv lcd jako monitor do komputera ,ale dzieci już mi wytłumaczyły na co mam zwracać uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2007 czekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2007 dzięki Elu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2007 ten by mi pasował tak wizualnie ;) http://www.skapiec.pl/site/cat/22/comp/85989_komentarze/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2007 po co w telewizorze złącze usb? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2007 nikt nie chce ze mną pogadać...? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciotka Walentyna 0 Napisano Listopad 9, 2007 zlacze usb jest jak chcesz komputer podlaczyc do telewizora, aby na przyklad grac w gry na duzym ekranie. W Telewizorach najwazniejsza jest rozdzielczosc, im wieksza tym lepsza ( no i im lepsza tym tv drozszy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frrr 0 Napisano Listopad 9, 2007 ja bym pogadal, ale nie o telewizorach:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 9, 2007 nie wiem czy to dobrze ze się uparłam na panasonica... w rankingach wygrywają samsungi i LG :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sobie ktoś 0 Napisano Listopad 9, 2007 Jeśli chcesz kupić telewizor lcd, to najlepiej wybierz się do jakichś Mediów i popatrz, który wyświetla najładniejszy obraz :) Ale jeśli już chesz patrzeć na parametry, to: 1. Im większy kontrast - tym lepiej. 2. Rozdzielczość obrazu - nie mniej niż 1024 x 768 punktów. 3. Czas reakcji matrycy - im mniej tym lepiej. 4. Złacza HDMI i tym podobne - to już jest standard (im tego więcej tym lepiej, bo będziesz mogła więcej urządzeń podłączyć). 5. Wygląd - wedle gustu :) Co do marki. W dobie globaliazcji trudno powiedzieć, że Panasonic jest lepszy od LG czy Samsunga... Sam mam TV Panasaonica i nie narzekam, a monitor do kompa mam od Samsunga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 10, 2007 dziękuję :) teraz się zaczęłam zastanawiać czy duża jest różnica między 26\" a 29\" :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusesita a po co Ci TV ... Napisano Listopad 10, 2007 ... przecież Ty jesteś uzależniona od Internetu, więc i tak nic nie oglądasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 10, 2007 ;) ale wiesz coś na dany temat czy tylko tak... co by wykazać mną zainteresowanie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusesita a po co Ci TV ... Napisano Listopad 10, 2007 No nieee wiem... Bo sam jestem uzależniony i całą kasę jaką mam przepijam (tutaj to Ci mogę doradzić: dobre jest weneckie Amaretto i Malibu, faza nie ta Ziemia!), ale co do TV to nie wiem, bo albo siedzę przed kompem, albo przed butelką, albo przed jednym i drugim :-O TV nie oglądam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 10, 2007 :D przyznam szczerze ze mi stary (15 lat) tv siada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj Luśka Luśka Napisano Listopad 10, 2007 :-) ale wymyślasz... :-) zamiast telewizorni kup se duży monitor do kompa, po pierwsze primo przyda ci się, po drugie primo - telewizornia, po 3 primo chyba nawet taniej (?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie gadaj Lucha Napisano Listopad 10, 2007 Masz RUBUNA!!!!!! Łooooooo! Nomalnie klejnot! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 10, 2007 kiedyś mi rubin spłonął...:( ale ja chcę tv ze względu na super stereo też :O a monitor mam ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedna Lusia Napisano Listopad 10, 2007 pewnie byłaś emocjonalnie związana z Rubinem, oj... ale to podobno częste było u Rubinów, że płonęły, tak że... gudbaj Rubinie. /ciekawe wiązką o jakiej energii dałoby się spalić rubin/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 10, 2007 http://www.skapiec.pl/site/cat/22/comp/181619_komentarze/ ten ma najlepsze opinie, ale jest czarny :O a ja mam dvd srebrne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość super sterełko poadasz Napisano Listopad 10, 2007 no to pacz po rozdzielczościach i jusz. aaaa, jak tam u was sygnał jezd nadawany cyfrowo czy analogowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 10, 2007 pojęcia nie mam kablówkę mam z Aster :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 10, 2007 no gdzie tu są ceny??? :O nie mogę znaleźć :P http://www.saturnpolska.com/arkadia/produkty/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesifa de Milagros Dolores 0 Napisano Listopad 10, 2007 Obciągam z połykiem w zamian za telewizor! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeetttt czyli mata Napisano Listopad 10, 2007 sygnał analogowy, więc tak, telewizornia różni się tylko tym od monitora że obraz nie będzie do końca ossstry, tam różnica ze 2 pixele w poziomie; ale u was i tak o dupę potłuc bo sygnałłe analoge, więc co Luśka? aha przecież zdalne sterowanie masz też do monitorów... więłc moim zdaniem kup se najtańczy model o jak najbardziej pasującej ci przekątnej, uwaga tylko na rzdzielczość gdyby model wytrzymał z 10 lat,bo tak to technologia jest ta sama, a zapłacisz za nazwę 'Pana ten Sonic'. yyyyypppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Listopad 10, 2007 troszkę nędzna ta podszywka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 10, 2007 Lusesifa.... :D a i owszem ale skupmy się na telewizorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no faktycznie są bezcenne Napisano Listopad 10, 2007 aż mnie korci ile to u was czeba zapłacić za telewizornię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Listopad 10, 2007 kuuurrrr najtaniej by było ze sklepu internetowego ale ja muszę w kredycie :O bosz... jakie są różnice w cenach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach