Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rynienka deszczowa

tampony O.B - tragedia

Polecane posty

Gość rynienka deszczowa

te z ta siateczka... nic niewciagaja. wszystko przelecialo, tak sie przeslizgnelo po tej siateczce i ... dupa czerwona:( tez tak macie z tymi tamponami?

Gość nbfjbfdhbufbd
ja jestem bardzo zadowolona. zadnych problemów a i zakładanie jest o wiele przyjemniejsze

Gość 123425
Ja też je sobie bardzo chwalę. Nie zamienię na inne. Są najlepsze (dla mnie, kazda kobieta jest inna)

Gość 123425
Ja też je sobie bardzo chwalę. Nie zamienię na inne. Są najlepsze (dla mnie, kazda kobieta jest inna)

Gość 123425

Gość nataszka358
zdecydowanie wole OB niż TAMPAXY

Gość ja tez uzywam wylacznie
O.B. i nie zmienie na inne, a to ze mialas problem, to nie wina siateczki, poprostu albo za dlugo nie zmienialas tampona, albo zle go umiejscowilas :)

Gość Laura D.
Od 12 lat niezmiennie tampony OB. :P Nic nie przecieka chyba że nie zmieniło sie w porę. Ja żadnym zastrzeżeń nie mam. Dobranoc laseczki ;)

Gość Tampaxy wg mnie są gorsze
niż OB>Tampaxy jakoś się tak "rozwarstwiają":-oI są mniej chłonne niż OB.No ale to jest moje zdanie,Ty może wolisz Tampaxy ale jak dla mnie(i jak widzę dla wielu innych dziewczyn)OB rulez;)

Gość Tampaxy wg mnie są gorsze
może chodzi o to,że Tampaxy mają aplikator i dla Ciebie łatwiej je włożyć...chociaż ja od zawsze używam tamponów bez aplikatora,pierwsyz mój tampon to też był bez apilkatora i wszystko gładko poszło;)Szczerze mówiąc to nigdy nie używałam tamponów z aplikatorem i chyba nawet nie umiałabym się nim posługiwać:-PNo ale każda używa tego co dla niej najwygodniejsze i najlepsze,jak dla mnie to są OB.

Gość JokoSrono
dziewczyny a ja mam probole,nie wiem czemu wszyscy chwalą te tampony,ja poprostu nie czuje sie w nich komfortowo... czuje jakbym miała kołek w tylku a najgorsze to wlozenie tamopna i ból przy tym.czy wy nie macie taki problemów?nie czujecie bólu jak wkladacie??

Gość rynienka deszczowa
ze mnie spływa jak z rynny, już nie wiem czym się zatkać? znacie jakies inne sposoby? Czego używały nasze babcie, moze to pomoze? Co wetknąć?

OB rulez! :D , chociaz faktycznie - te z siateczka jakos mniej mi przypadly \"do gustu\" - wole O.B. bez siaty

Gość m_argarita
OB rządzą!! może miałaś za mały rozmiar tamponu dopasowany do dni okrwsu bo jak masz 2 dzień i zapodasz sobie rozmiar mini to pół godziny i tak jak mówisz dupa czerwona:P

Gość gość
Tampony o.b. są najlepszymi tamponami na rynku! Mam porównanie z tamponami Naturella i różnica jest kolosalna...

Gość gość
uzywam od kilku lat ob a ostatnio mam problem po wlozeniu xaraz mi przevieka bez wkladki ni rusx... rozmiar ok no nie wiem ale trafia mnie fawniej wsio ok a,teraz takie cos....

Gość aga1652
Jestem bardzo zadowolona z użytkowania tampanów ob, jako jedyne z nielicznych nie powoduja u mnie uczulenia.

Uważam, że tampony o.b. są najlepszymi dostępnymi na rynku. Otoczka silk touch zapewnia łatwą aplikację. Dobrze umiejscowiony tampon wchłania dużo miesiączkowej wydzieliny. Aby obyło się bez infekcji, należy je regularnie zmieniać - to też zapobiega przeciekaniu ;) Polecam!

Gość hałabała27
Ja też popieram przedmówczynię! Jestem pół roku po porodzie naturalnym i dla własnego komfortu nie wyobrażam sobie używać innych tamponów niż marki o.b., a naprawdę wiele się zmienia po porodzie i odpowiednio dobrane tampony i gwarancja ich nieprzemakalności staje się kluczową sprawą.

Gość Lajla200
Ja jestem bardzo zadowolona ze stosowania tamponów, jeszcze nigdy mnie nie zawiodły

Gość gość
No i ja się dołączę. Używam tamponów ob od kilku lat i nie zamienię ich na inne ;) Są super!