Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie sa podli

wszyscy mowia mojemu facetowi, ze jestem brzydka

Polecane posty

Gość ludzie sa podli

rodzina, kumple, znajomi, kolezanki. Kazdy mowi, ze jestem fajna, ale brzydka.....nie chce mi sie zyc z tego powodu:-(

Gość a skad o tym wiesz
?

Gość dontyouknow3
no chyba nie jest tak źle... przecież wygląd to nie wszystko!!!!!!!!! 🌻

Gość moze powinnam sie zglosic
glupi sa ... pokaz zdjecie jak chce to moze cos doradze - bo ze brzydka to nie wierze ...

Gość ludzie sa podli
no tak, ale to tak boli...dlaczego ludzie patrza na wyglad? Np. dziewczyna jego brata jest uwielbiana, bo jest sliczna. Kazdy mowi, ze Magda jest taka i taka, a ja przeciez nie zmienie rysow twarzy. Jego kumple mowia ze do siebie nie pasujemy z wygladu....czasami jak idziemy razem ulica to mam juz obsesje, ze kazdy mysli, jejku taki fajny facet z takim paszczurem:-(

Gość ale powiedz mi skad Ty
o tym wiesz?!?!

Gość ludzie sa podli
dzieki, nie potrzebuje rad:-) wiem jak o siebie dbac i robie to. Ale twarz to twarz:-( wygladam starzej, mam 25 wygladam na ok. 30, ale co mam zrobic? powiesic sie z tego powodu czy zerwac z facetem, bo jest ode mnie bardziej urodziwy??????cholera!!!! A wiem o tym, bo slyszalam na wlasne uszy jak mowil to do niego jego brat i mama:-(

to co inni mysla i gadaja to jest nie wazne bo ludzie gadali, gadaja i beda gadac:P liczy sie twoje i twojego ukachanego serduszko:)

Gość ale powiedz mi skad Ty
buraki dla Twojego faceta na pewno jestes piekna wylecz sie z tych niepotrzebnych kompleksów bo to latwa droga do rozwalenia zwiazku

Gość hę24
Ja jak z moim mężczyzną pojechalam do rodziny jego przyjaciela(pierwszy raz) usłyszałam od matki przyjaciela: nie jest najgorzej i jak ja się poczulam??

Gość ludzie sa podli
po prostu. Czekalam na niego w korytarzu u niego w domu, on byl w kuchni i slyszalam jak jego mama mowila, zeby sie nie upil bo nie wypada (szlismyna wesele), a jego brat z szydera, ze nawet jak sie upije, to mnie i tak nikt nie bedzie podrywal wiec nie ma sie o co martwic, a jego mama dodala, zeby sie nie martwil ludzkim gadaniem, to co mowia kumple itd, bo uroda to nie wszystko. Czyli tez to przyznala:-( Kiedy to uslyszalam, to mialam ochote sie rozplakac. Cala droge nie gadalam z nim...on chyba tez wiedzial ze to slyszalam, ale co mial mi powiedziec? Kurcze, jestem taka zdolowana ze szok juz od niedzieli. nie potrafie przestac myslec o mojej brzydocie i na dodatek moje kompleksy psuja nasz zwiazek...bo nie chce juz wychodzic z nim 'ludzi''

Gość ale sie wkrecasz
brat jest chamem i prostakiem a matka próbowała dyplomatycznie wybrnac z glupiej sytuacji nie pograżając synalka jedno i drugiego i ciebie ale pewnie dyplomu z dyplomacji nie ma wiec wyszlo jak wyszlo ;) nie swiruj

Gość ludzie sa podli
kiedys nie uwazal....teraz to nie wiem:-( bo np. od tej soboty cos sie zmienilo. niby nic, ale juz np. nie czytam w smsach ze teskni, a jedynie slodkich snow....nie ma kotku, skarbie, perelko, jest tylko moje imie...to moze nic, ale troche boli:-( pewnie mu ludzie oczy otworzyli i zaczal sie martwic....

Gość hę24
A ja nie jestem może piękna, ale zawsze mialam adoratorów-to dopiero sztuka... Nie przejmuj się!!Głowa do góry!!!

Gość baacha
może i jesteś brzydka, co z tego skoro facet na ciebie poleciał? Niektórzy niby są brzydcy a mają w sobie jakiś sexapil, coś co przyciąga płeć przeciwną. Jeśli dalej będziesz użalać się nad sobą i zachowywać jak kretynka stracisz faceta. Znam pewną parę ona brzydka jak noc listopadowa, on wygląda jak model i gość jest tak zapatrzony w żonę, że ludziska stukają się w czoło.

Gość baacha
może i jesteś brzydka, co z tego skoro facet na ciebie poleciał? Niektórzy niby są brzydcy a mają w sobie jakiś sexapil, coś co przyciąga płeć przeciwną. Jeśli dalej będziesz użalać się nad sobą i zachowywać jak kretynka stracisz faceta. Znam pewną parę ona brzydka jak noc listopadowa, on wygląda jak model i gość jest tak zapatrzony w żonę, że ludziska stukają się w czoło.

Gość baachaa

Gość Aga_28latka
nie mozesz teraz przemilczec tego tematu bedzie sie zbieralo niedopowiedziane ... spytaj po prostu czy tez tak uwaza i czy opinie ludzi tez sa dla niego wazne powiedz ze przeciez na cos zwrocil uwage w tobie - i ze ciagle to masz ...

a wiesz.....ja mam podobnie i mam to w dupie!!!! Pokazuje pieknym dziewczynom ze nie tylko cycki i ladna twarz sie liczy. Niech sobie rodzina lamie glowe co on we mnie widzi:-P Jestem pewna siebie, a wiesz mi , ze nie jestem piekna. Nigdy tego nie slyszalam, ale jestem pewna, ze kupmle tez szydza z mojego R. Smieje sie z tego w duchu i tobie tez to radze:-) grunt to pewnosc siebie i akceptacja:-)

Gość ciekawskaniunia
kochanie naprawde nie powinnas sie tak przejmowac. piękno to naprawdę pojęcie subietywne. jeżeli Twój mężczyzna Cię kocha to tylko to się liczy, jeżeli zawsze staje w Twojej obronie to jesteś dla niego najważniejsza. zawsze ktoś będzie brzydzy/ładniejszy tak jest skonstruaowany ten świat że jedni oceniają drugich, ale pamiętaj że masz miłość i swojego chłopaka a to pokona wszystko. s jeżeli kiedtkolwiek jego brat/znajomu.rodzina znowu ci coś przygadają to dyskretnie albo uszczypliwie daj znac ze nie zyvzysz sobie taloch uwag. po prostu bądź pewna siebie ale nie butna;) zamkną wtedy dzioby;)

Gość ludzie sa podli
dobra rada:-P Tylko nie wiem czy potrafie uporac sie ze swoimi kompleksami ktorych znowu sie nabawilam:-(, ale bede probowac:-) Dziekuje wam wszystkim za dobre slowo:-)

Gość ciesz sie
ja nie jestem jakąś pieknością, ale wszyscy zwykli mówić, że "jestem ladna, zgrabna" itd... i co ztego ? ale nie potrafie się dogadać z facetami...stresuje sie zwykle przy tych, ktorzy mi sie podobaja, ( bo z innymi to luz) to odbiera mi cały wdzięk i jakiekolwiek mozliwosci na uwiedzenie delikwenta...i nie potrafie sobie ze soba radzic... Ty masz ukochanego - tzn że dla niego jestes piekna, najważniejsza, ceni Cię , potrzebuje, jest z Tobą, a zmiana w sms jest moze tylko przypadkiem, albo sama sobie tak to próbujesz tłumaczyć - nie snuj czarnych wizji bo w końcu sobie coś wykraczesz... a co gadają ludzie??oni zawsze gadaja..

Gość lilkaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie przejmuj sie pajacami!!!!!!glowa do gory,skoro on Cie kocha , jest z Toba, to dla niego jestes NAJ NAJ!!a dlugo juz razem jestescie??powodzenia zycze!!!🌻

Gość ja jestem brzydula magda
mój facet też mi mówi fajna jesteś, kumple się podśmiewają, że wziął sobie praktycznie wyższą od siebie laske i co mam robić? w miarę staram się dbać o siebie, noszę czarne włosy ubieram się stonowanie ale brzydkiej gęby się nie zmieni, jeszcze ten lekko garbaty nos i wąskie usta/ ech a dziewczyna brata mojego chłopaka jest taka piękna, każdy się nią zachwyca.

Gość chłopak brzydkiej dziewczyny
O mojej dziewczynie też mówią że ładna nie jest. I to kto ? Moi rodzice, rodzeństwo albo kuzynki :( ! I bardzo mnie to wkurza, bo dla mnie właśnie jest najładniejsza, a wiem że jest jej przykro i często się dołuje z tego powodu :O .

Gość ludzie sa podli
i jak do tego podchodzisz??? co czujesz? czy sadzisz, ze jesli kazdy ci to mowi, to mozesz tak w koncu sam pomyslec? czy ty nie widzisz braku jej urody? Nie chce gadac o tym ze swoim facetem, bo nie chce pokazywac ze mam kompleksy, on mysli ze uwazam sie za atrakcyjna dziewczyne... Jeszcze jedno, on mnie nie kocha, jestesmy ze soba dopiero miesiac:-(

Gość niuniuleńka
a mojemu że jestem śliczna. Sam on na pierwszym spotkaniu powiedział boże co taka laska robi ze mną przy jednym stoliku

Gość wlasnie jak to jest
z ym kompleksami?warto powiediec facetowi, ze ma sie jaks tam kompleks a punkcie czegos czy lepiej, zeby on o nizym nie wiedziala i zebysmy same staraly sie ten kompleks pokonac, udajac, ze wcale go nie mamy i zeby on myslala, ze jestemy pewne siebie jesli chodzi o kwestie wygladu.

lepiej, żeby nie wiedział. faceci często nie widzą naszych niedoskonałości. a jak mu ją wskażesz to będzie ją zauważał :)