Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona25.

jak polubic okulary?

Polecane posty

Gość Oj nie ładnie sie mówi
No wiec sama widzisz,po to tu jestesmy żeby wymianiac sie swoimi doswiadczeniami i wiedza:)nikt nie jest doskonały i ma prawo czegos nie wiedziec:)pozdrawiam

Gość ......tragedia
a czy komus te okulary poprawiły wzrok? bo na rzie wszyscy polecaja ale dowodow na poprawe nie ma!

Gość wątpię
zresztą na ich stronie o badaniach jest jakiś bełkot, w tabeli prawie same "gorsze" albo "porównywalne" i żadnych konkretów. No nic dziwnego że dla krótkowidza porównywalne do bliży, bo krótkowidz z bliska widzi dobrze. A potem tylko zapewnienia, że po zdjęciu tych okularów przez chwilę widzi się znacznie lepiej i to się będzie wydłużać. Na jakiej zasadzie, dalej nie wiem. Ayurwedyjskie?... 250 zł?... eeeeeee...

Gość Oj nie ładnie sie mówi
No jak to mi poprawiły wzrok i wielu moim pacjentom:)nie przesadzajmy:)

Gość chyba
ktos tu sie podszywa jak poprawiły? z jakiej wady na jaka? jakie sa dowody ze poprawia? czemu nikt tak nie leczy skoro to takcudnie działa? na stygmatyzm +4 mi sie poprawi? Jak?rogówka sie naprostuje?

Gość CelinaP
Ja polubiłam okulary dopiero po tym jak dobrałam sobie takie które pasują do mojej twarzy!Poczytałam trochę w internecie o tym a potem koleżanka namówiła mnie na zamówienie z galeriawidzenia com i teraz okulary zdejmuje tylko przed snem ;)

Gość gość
Wystarczy dobrać takie, które będą ładne i wygodnie będzie się je nosić. Ja swoje zawsze kupuję u Fielmanna i z każdą nową parą poprawia mi się humor, tak dobrze w nich wyglądam! :)

Gość Vibbis
jak się dobrze dobierze oprawki, ładnie do buzi to da się polubić. Ja kupiłam w Optical Christex i bardzo polubiłam okulary!

Gość gość
teraz jest sporo ładnych oprawek, moda na ładne rzeczy także tu jest widoczna

Gość gość
Zgadzam się, że teraz można fajnie wybrać sobie okulary. W Łodzi taki dobry salon optyczny znajdziecie na Dąbrowskiego http://optykgreta.pl/ Wybór oprawek jest super, mają też okulary przeciwsłoneczne od znanych światowych marek jak Versace, Dolce&Gabbana czy Ray Ban. No i najważniejsze – nie szaleją z cenami :)