Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosu

A komu jest teraz smutno?

Polecane posty

Gość inu
jak ci sie nudzi to mozesz mi buty czyscic

Gość Ajulka
mi....

Gość BBBBBBBBBBBBB
mnie też:( facet sie nie odzywa:(

Gość mi tez smutno
:(

mi tez jest smutno bardzo:( pozwolilam sobie tez linka zobaczyc sliczny:)

Gość BBBBBBBBBBBBB
dzieki❤️

dzieki:) BBBBBBBBBBB-> ja plus minus z podobnych powodow smutna jestem...ojj Ci mezczyzni...

Gość Ajulka
Fajne-DZIĘKI!!!!

ilez to razy facet milczał a ja rozmylałam i się zamartwiałam :) teraz to ja jemu pozwalam rozmyślać ;)

gry nie warto prowadzić, jak sie kogoś kocha :) więc chyba trzeba schować dumę do plecaka ;) i się odezwać- wiesz, lepsze to niż całonocne zamartwianie się. Ja się odzywałam- jak nic to nie dawało to przynajmniej wiedziałam zę zrobiłam wszystko co mogłam; jak się nie odzywalam to żałowałam :) ale człowiek się wkońcu przyzwyczaja i ogarnia go znieczulica- wtedy już nie musi się odzywać :)

Aga M- klik na linka i poprawi Ci sie minka ;)

gosu-------------> widzisz ja jestesm tego samego zdanie co Ty ale....wiem, ze moze glupie to co teraz napisze...ale np czytalam ksiazke dlaczego mezczyzni kochaja zolzy...i wg niej nie powinnam sie odzywac powinnam czekac az on to zrobi...to on zamilk wiem ma powod byc moze...( odkrylam cos co zrobil kiedys i powiedzialam mu ze nie chce go osadzac tylko zrozumiec, wytlumaczyl...i zamilk) sadze, ze pewnie sie jakos tego wstydzi on jest bardzo wrazliwym i dobrym facetem...ale ja naprawda dalam mu do zrozumienia, ze ja to rozumiem i ze to niczego nie zmienia ( to nie bylo nic strasznego w woli wyjasnienia...raczej glupiego predzej...) nie wiem sama co zrobic i smutno mi z tym....gdzies tam serducho podpowiada mi zebym sie odezwala jak nie bedzie chcial rozmawiac trudno ale z drugiej strony mysle moze mu dac czas moze sa sie odezwie ehhh glupie to wszystko...

bo gosu to chyba jedyna wsrod nas, ktora dzis ma dobry humor i tak nas nim rozswietla:)

hmmm :) ja moge tylko powiedziec co ja bym zrobiła, nie chcę Ci radzić, bo sama wiesz lepiej, znasz wasze relacje itd. Ale skoro wyniknęła jakaś dziwna sytuacja i móiwsz że jest wrażliwy- to może jest mu najzwyczajniej głupio i oprócz zapewnień ze rozumiesz potrzebuje jakiegoś zewnętrznego znaku :) Dobraa ja bym napisała smsa :) że jeśli chce sobie przemyślec coś to ok, ale żeby się odezwał że wszysko jest z nim ok i że zaczekasz :) Noo ja taka jestem- wszyscy mówią ze naiwna ;)

Aga M. i o to właśnie chodziło :) tylko zachowaj ten uśmiech na dłużej i obdarowuj nim wszystkich dookoła ;)

gosu-----> dzieki wielkie za te slowa:)....widzisz ja jestem dokladnie taka sama i praktycznie mniej wiecej takiego sms chcialam napisac mu...ja to nazywam, ze jestesm zbyt dobra...tyle, ze ja na tej nazwijmy to \"dobroci\" bardzo zle zawsze wychodzilam...:( a Ty??

mnie!!!!!! bom powinnam byc gdzie indziej i w ogole:( a siedze przed kompem i spijam piwa:(

setunia---> a jakie by inne;) mnie te najbardziej wykanczaja emocjonalnie...:( tyle, ze ja bez piwka.... ale za to po lampeczce wina;)

Kabanka chbya tez bym wino wolala ale pije co jest;0 no i mam dosc samotnosci! a i randek prawie w ciemno tez mam dosc!!!!

Bo przecież trzeba być dobrym :) Nigdy nie starałam i nie staram się patrzec na moje \"korzyści\" w takich sytuacjach :) mogę być nawet \"za dobra\" tylko żeby wszystko było dobrze. Moja miłość nigdy nie była łatwa, ale zawsze robiłam co mogłam, dawałam z siebie wszystko i robiłam to na 110% Fakt faktem przez tą dobroć straciłam kilka lat życia :) troszkę zdrowia :) mnóstwo wiary w siebie :) ale przynajmniej mogę powiedzieć ze jestem Człowiekiem, przez wilekie C :D