Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosu

A komu jest teraz smutno?

Polecane posty

Gosu7 madrze piszesz!:) i nie wiem z jakiego poiwodu Tobie smutno? a skad wzial sie Twoj nick??????

setunia--------> podziwiam, ja bylam raz w zyciu na randce w ciemno i to nie az tak dawno temu, i to byl pierwszy i ostatni raz...porazka na calego i sie poddalam...ale powiem Ci ze mojej kolezance tak sie udalo znalesc mezczyzne zycia wiec nie poddawaj sie:)ja gustuje we wrazliwcach, a tacy na randki wciemno sie nie umawiaja wiec moze dlatego to nie dla mnie...:( gosu------------->widzisz ja tez niecierpie gierek ja taka jestem ze nie lubie niczego komplikowac, udawac...bardzo ladnie wszystko opisalas, ja tez to tak czuje...tylko, ze ostatnio sluchalam, ze jestem taka dobra i fajna ale... moze to przypadek tylko ale potem wpadla mi wrece ta wyzej wspomniana ksiazka wyszlo, ze nie mam nic z zolzy i juz sama nie wiem co robic, nie chce niczego zepsuc bo to naprawde swietny facet...

hmmm :) w sumie to mi chyba nie jest szczególnie smutno :) chociaż może trochę w oczach widac ;) Celem mojej dzisiajeszej misji :D było sprawić komuś radość, sprawić że choć na chwilkę się uśmiechnie i oderwie od smutnej rzeczywistości :) Ehhhh mój nick to takie tam nic specjalnego aczkolwiek przywiązałam się ;)

setunia ----> nic nie szkodzi;) gosu----> to musisz byc szczesliwa osoba skoro masz jeszcze sily dawac radosc innym:)

kubanka- z tą zołza to niezłe :) sama kiedys to przerabiałam- bo NIGDY NIĄ NIE UMIAŁAM BYĆ, choć wiem że mają one o niebo lepiej :) Tylko takim trzeba juz byc chyba :) Ty nie pisząc np, martwisz się :) a zołza nie ppisze bo sie nie martwi tylko strzela focha że on milczy :) No taka różnica :) Ahh i jeszcze powiem, ze zołzą to czasem byłam ale na niby i na żarty- kiedy wszystko było dorze i się wygłupiałam :)

LEKKO PUSZYSTKA PUSIA- klikaj na linka na 1 strnonie :) przetestowane- pomaga :) Kubanka- no ilez można być smutasem :) a jak sie nie ma z czego cieszyć, to trzeba sprawiąc radość innym :)

gosu----> to ja tylko taka zolza w zartach umiem byc...wiesz masz wiele racji w tym co piszesz...tak taka zolza chyba naprawde trzeba byc, a ja nia nie jestem...i mimo lektury chyba sie nie stane skoro mam juz takie dylematy...dzieki gosu za te wszystkie slowa jakos mi lepiej na sercu sie zrobilo wprawdzie nadal nie wiem co zrobic i chyba dlatego dzis nie zrobie juz nic...:) ale tak sadze, ze chyba warto zeby ktos pokochal mnie za to jaka jestem:)

Kubanka moje randki nie dokonca sa w ciemnao bo sa internetowe na raziw sie 4azy tak spotakal i sie zastanawiam czy nei czac tych perypetii opisywac, a noz cos z tego kiedys wyjdzie :D bo tak to nie mam obecnie grdzie poznawac a w koncu czuije sie osoamotniona bo wczesniej mi samotnoisc tak nei doskwierala:D;) Gosu tak pytam op nick bo gsyby ojqac jedna literke to wycvhpodzi az moje nazwisko;0 dziewczynki wybaczcie literowki ale nie chce mi sie poprawiac bo [piej browary:D:)

mi jest bardzo smutno :( po cudownym wieczorze z moim mężczyzną, długich rozmowach i świetnym seksie musiałam jechać do domu zamiast zasnąć w jego ramionach :( życie jest niesprawiedliwe 😭

gosu---->ja tez nie lubie sie smucic, wszyscy zawsze mysla, ze ja to sie niczym nie martwie i ze nie mam wiekszych problemow...tylko przyjaciele wiedza bez slow, ze cos nie tak...ja chyba nie lubie kogos obarczac swoimi problemami...wogole pierwszy raz na jakims forum sie wypowiadam w takiej osobistej sprawie...

setunia-----> aaaa internetowe to takie w pol ciemno;) to co w realu okazuje ze nie sa tacy fajni czy jak?

setunia- ooo widzisz to dopiero zbieg okoliczności. Jesli o mnie chodzi to raczej od imienia ;) Kubanka- jasne że warto!!!!!!!!!!!!!!!!! Choć to będzie banał- to wiadomo ze wszystko będzie dobrze :) Ja w to wierzę i skoro się często ze mną zgadzasz- to tez uwierz :) 🌼

Gloria nikt nie mówił że będzie łatwo a już o sprawiedliwości nie wspomnę :) Zazdroszę Ci jakby na to nie patrzec tego wspaniałego wieczoru :)

Związek jest nieaprobowany przez moją rodzinę :( używają wszelkich sposobów żebym się z nim nie widywała :( ehhh a poza tym niesprzyjające okoliczności przyrody :( a ja tak pragnę w końcu usnąć i obudzić się obok niego

gosu---> wiesz ja tez sobie to czesto powtarzam, ze \"wszystko bedzie dobrze i nie nalezy robic nic w brew sobie\" tyle ze czasem te czarodziejskie slowa nie dzialaja na mnie, az z taka moca jak powinny;):)

gloria----> wspolczuje, brak takiej akceptacji to ciezka sytuacji moji rodzice naszczescie nigdy sie nie wtracali...ani do mnie ani do siostry...wiec albo mamy wyrozumialych rodzicow albo akurat nasze wybory im odpowiadaly...

kubanka noo bo kurczę wszystko co często używane traci swoja wartość po pewnym czasie, zużywa się niestety :) Tak już ten świat jest zbudowany- ze po dessczu musi wkońcu wyjść słońce :)

gosu opowiedz jak się wygłupiłaś z byciem zołzą? jakaś zabawna sytuacja wyszła? Co do randek w ciemno i internetowych to nigdy na takich nie byłam, choć moim zdaniem mają w sobie dużo tajemniczości :D

gosu ----> piszesz zupelnie jak moja przyjaciolka teraz tak mysle...i z tego co sie domyslam masz nawet tak samo na imie jak ona:)

a ja uwazam ze nie warto byc zołza ja nia jestem :P i czasami wiem ze sprawiam przykrosc mojemu facetowi poprostu...nie na kazdego to dziala uweirzcie mi....

Gloria eeee to takie zamierzone wygłupianie było :) typu wszystko na nie, strzelanie foszków (oczywiście jak małolatki- aktoreczki- głowa w bok, ręce skrzyżowane) robiebie scen (na osobności oczywiście ;) ) ale wszystko w ramach żartów :)

chocolat-----> ja wlasnie nie wiem juz sama co warto a co nie...jakos bycia \"dobra\" tez bym nie polecala ale chyba inna nie umiem byc bo niby wiem co powinna robic zolza ale jak sie jakas sytuacja wydarzy taka konkretna to zaraz juz staje sie ta \"dobra\" itd..wiec zolzy nawet jakbym chciala to ze mnie chyba nie bedzie...:(

chyba jestem za stara na jakies zmiany hehehe:) juz lapie lekka glupawke ale to chyba po winie...

kubanka- a to ciekawe- a miałam nadzieję ze jestem jedyna ;) ;) ;) pain au chocolat a Tobie to mogę pogratulowac zołzowatości :)

gosu -----------> napewno jestes:) to tylko takie pierwsze wrazenie...moze wewnetrzna dobroc:)

kubanka- luzik :) przynajmniej nie jestem dziwakiem ;)

gosu----> dziwakiem?? no to to nigdy!wg mnie jestes bardzo normalna dziewczyna o wielkim serduchu...:)dzieki za wszystkie dobre slowa zasne spokojniejsza napewno:)🌼🌼🌼 zmykam wiec powoli setunia i gosu dzieki i trzymajcie sie🌼:) reszte dziewczyn tez pozdrawiam serdecznie:) 🖐️ P.S. sprawdze jutro co tu sie jeszcze dzialo jak poszlam;)

ja też mykam do łóżka :) pozdrawiam smutasy- znaczy byłe smutasy :) 🖐️ 🌼