Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ayanaaa123

MójChłopak i JegoByła HELP!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ayanaaa123

Chodzę z chłopakiem blisko 4 miesiące. Mieszka on niestetyy trochę daleko więc nie mogę z nim być 24 na dobe.. moze to i dobrze? niestety jego była dziewzyna z którą był połtora roku i z którą nadal jest w dobrych kontaktach niedawno wyznała mu miłość po raz enty:( I co teraz mam zrobić? Boję się że odrodzą się w nim wspomnienia:((( jak go zatrzymać? wiem ze na pewno powiecie że jak prawdziwie kocha to nei zrobi to na nim wrażenia ale mi się zdaje że po takich wyznaniach zawsze coś w człowieku pęka:( A dodatkowo jego eks jest teraz chora leży w szpitalu i on odwiedza ją prawie codziennie bo to jego przuyjaciółka..:(( Ludzie proszę pomóżcie bo zaraz skończę mój żywot:(((

Gość dziewczyny czemu
dajecie sobie w kasze dmuchać. Kurwa przecież to oczywiste że nie ma przyjaźni miedzy eks!!!nie ma i nigdy nie będzie to jest udowodnione!!! I jeszcze codziennie ją odwiedza, koszmar! szanuj się i nie pozwól na to!

Gość szukam piekna
a niby kto to udowodnił? amerykanscy naukowcy?

Gość ayanaaa123
ToNiema nic wspólnego z wagą! wiemze nie istanieje przyjaźń powiedziałam mu to i jednak stwiersziłam dac mu wolną drogę;( Kocham go ale... nie umię tego znieść że jego eks jest blisko niego cały czas a ja niestety nie;/

Na pewne układy nie ma rady :(. Czas pokaże, która z was jest dla niego ważniejsza, ale nie robiłabym sobie większych nadziei.