Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotanyy

POMOCY!!!!!!!

Polecane posty

Gość zaklopotanyy

mam dylemat poniewaz spodobal mi sie pewien pierscionek i w najblizszym czasie zamierzam zareczyc sie z moja dziewczyna czy taki perscionek jest odpowiedni na zareczyny ? czy wam sie dziewczyny on podoba? prosze odpowiedzcie http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2298793/Trail/C%24cip%3D1500006712.Jewellery%2Band%2Bwatches%3EC%24cip%3D1500006753.Rings%3EC%24cip%3D1500006755.Gem%2Brings.htm

Gość mi sie nie
podaba... ale kazdy ma inny gust...

Gość dontyouknow3
szczerze-mi tak średnio się podoba 🌻

Gość oj oj oj oj oj
moze lepiej dowiedz sie jaki ma gust Twoja dziewczyna i czy jej sie spodoba bo jak dla mnie jest okropny

mi się jak nabardziej podoba jest przecudny dla mnie nie musza byc brylanty a akwamaryn w tym polaczeniu z diamencikami i zlotem wyglada przepieknie :)

ale te dwa tez sa sliczne http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2303743/Trail/C%24cip%3D1500006712.Jewellery%2Band%2Bwatches%3EC%24cip%3D1500006753.Rings%3EC%24cip%3D1500006755.Gem%2Brings.htm http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/2306173/Trail/C%24cip%3D1500006712.Jewellery%2Band%2Bwatches%3EC%24cip%3D1500006753.Rings%3EC%24cip%3D1500006755.Gem%2Brings.htm

Gość zaklopotanyy
ja widzialem go na zywo i jest jeszcze milion razy piekniejszy niz na tej fotce a tych srebnych kuleczek co tam widac co diamenty trzymaja wcale nie widac uwazam iz moejj dziewczynie by sie spodobal pasowalby do jej oczu

Gość no ja mam
inny gust... ale tak szczerze to nie jest najgorszy.. najwazniejsze zeby JEJ sie spodobal :)

Gość cza
nie lubie zlota i lubie proste klasyczne rzeczy ale ten nie jest zly nie jest tandetny i nie pachnie przecietnym bazarem uroczy choc cukierkowy raczej dla dziewczyny ktora posiada w szafie rozowe dresy

Gość zaklopotanyy
ale ja bym chcial kupic dziewczynie cos drozszego a nie za 35 czy 45 funtow

Gość zaklopotanyy
moja nie posiada rozowych dresow nie przepada za tym kolorem wle uwielbi blyskotki i raczej takie wieksze pierscionki niz takie skromne :)

Gość cza
mi sie podoba bardziej niz te od wykorzystanej nie jst klasyczny twoja dziewczyna to nie typ lubiacy klasyczna prostote?

Gość cza
zaklopotany pierscionek naprawde nie jest zly, co z moich ust -nienawidze zoltego zlota - wiele znaczy. znaczy mianowicie, ze komus kto zloto lubi pewnie sie psodoba ale nie masz wrazenia, ze jest jak landrynka troche? no tak czy siak jest uroczy. ma cos w sobie

Gość zaklopotanyy
no wlasnie o to chodzi jest taki slodki jak moja dziewczyna :) ajj tak ja kocham i staram sie wyrazic tym pierscionkiem wysztko :) mam nadzieje ze mi sie uda...

Gość cza
ok jesli twojej dziewczynie stylowo odpowiada to pewnie jej sie spodoba naprawde cos w sobie ma powodzenia kup do tego ladne, pasujace kwiatki

Gość a mi chlopak
kupil pierscionek za 300 funtow chcialam tanszy ale sie uparl... no ale nie powiem jest przecudny :)

Gość cza
ale ladny pierscionek mozna kupic w kaxdym przedziale cenowym od pewnej kwoty nie jest tak, ze im drozszy tym lepszy zaklopotany -widac ze szczerze kochasz dziewczyne niech wam sie superr zycie uda

Gość zaklopotanyy
dzieki mam nadzieje ze tak bedzie :) jestesmy razem 4 lata i mam nadzieje ze nic i nikt tej milosci nie zniszczy :)

Gość zaklopotanyy
kocham moja agatke najbardziej na swiecie i chce z nia spedzic cale swoje zycie!!! zareczyny planuje na noc sylwestrowa a jedzie do zakopanego wiec mam nadzieje ze bedzie pieknie :)

Gość cza
trzymaj sie rzeczywiscie w scenerii snieznej pierscionek bedzie wygladal jeszcze lepiej

Gość zaklopotanyy
mam nadzieje ze bedzie snieg w tatrach to on raczej powinien byc bo jak w tamtym roku bylem z ma ukochana w karpaczy to zastaly nas ulewy i nic wiecej apozniej jeszcze przeszedl ten huragan ale na szczescie apartament byl suuper to to dalo duzo plusow

Gość cza
fajny z ciebie chlopak widac ze tym zyjesz naprawde z calego serca zycze ci zeby wszystko wam sie w zyciu udalo fajnie by wygladal ten pierscionek zamrozony w kostce lodu ale czy by sie nie zniszczyl? ja bym zaryzykowala chyba dla efektu

Gość zaklopotanyy
suuper pomysl no raczej by sie nie zniszczyl w koncu to nie byle co a od lodu jak moze sie zniszczych nie sadze :p dzieki za pomysl jest odjechany w kosmos hehe :P

Gość cza
prosze :D tez mysle ze sie nie zniszczy tylko roztopcie a nie rozbijajcie

Gość zaklopotanyy
no z tym chyba nie bedzie rpoblemy hehe :P bo jak sie jej goraco zrobi po tym co uslyszy i mi zemdleje to conajmniej bede mial czym ja ocucic hehe :P ale mam nadzieje ze nie padnie az tak z wrazenia bo ona niczego si enie spodziewa juz mi tak nie razmowila ze fajnie by bylo sie zareczyc i takie tam wiec amm nadzieje ze sie ucieszy ze wszystkiego :)

Gość cza
zaklopotany no wiesz kobiety sa spryciule a u was wiadac jak na dloni, ze cos skrywacie ale co tam - niespodzianka i tak sie liczy

Gość zaklopotanyy
no wlasnie :) moze i cos sie domysle ale i tak nie wie co i jak i kiedy :P

Gość zaklopotanyy
up

Gość jak dla mnie to tragiczny
po pierwsze dowiedz sie czy dziewczyna lubi biale czy zolte zloto skoro lubi taki kolor i lubi swiecidelka i wieksze pierscionki to pewnie bedzie dla niej ok chociaz jak dla mnie to fason ma dla 5 letniej dziewczynki ale kazdy ma swoj gust :) Powodzenia Wam zycze i najlepiej posprawdzaj jakie ma pierscionki - bedziesz wtedy wiedzial jaki rozmiar i jaki gust!