Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jajaaa

TO SKANDAL!NOWA MISS WAZY 64 KILO I MA WYMIARY 90 65 95

Polecane posty

Gość ale jajaaa

i jest miss i modelką od 6 lat ..koszmar

Gość ej chyba to prawda
ja tez czytalam ze tyle waży w urodzie !! powaznie!!!!

Gość jdjsafjda
ale i tak wyglada najbardziej sexi z tamtej calej reszty.. i jest z nich najladniejsza... mimo ze sa ogolnie na swiecie ladniejsze kobiety.. nie wiem czmeu takie diewczny zostaja mis.. porazka

Gość no a czemu tu sie dziwic
?:O dupsko ma wilkie:O az 95cm, niby która druga modelka ma az tyle w biodrach?????????

Gość jesttt
sliczna

Gość jesttt
95 cm na wysoki wzrost to malutko.

Gość hehhehheehe
bo stanie taka durna pała, popatrzy na te miss i sobie pomyśli: co za #^#$%#, przecież nawet ja jestem ładniejsza. A w rzeczywistosci bliżej jej do tego http://www.njweedman.com/fatass.jpg niż do tych missek. Głupie baby, mogą się za to powyżywać na forum wpierrrdalając czekoladę i ciastka :o

Gość jdjsafjda
nie twierdze ze jestem ladniejsza..ale znam i widze co dzien na ulicy pelno atrakcyjniejszych kobiet.. te miss sa przecietne.. mis powinna zachwycac skoro nosi taki tytuł..

Gość wam chyba na mózg padło

A ile ma ważyć? Przy wzroście ok 180cm- 30 kg? Wam mózg wyżarła ta maedialna indoktrynacja! Uważacie, że piękna kobieta ma wyglądać jak ofaiara obozu koncentracyjnego?! To co tu wypisujecie to jest skandal!!! Durne idiotki!

Gość ona ma 177cm

Gość ja czytalam ze
ona wazy 63 kilo a nie 64

Gość ja czytalam ze
wzrostu ma 176 cm ale w obcasach

Gość to forum to d.n.o.
to forum to dno

Ale wygląda na dużo mniej. Widocznie ma ciężkie kości i one tyle ważą. Mnie też nikt nie wierzy, że ważę 58 kg.

Gość amerki nie odkryłas
katis a ile masz wzrostu?

Gość onaaaaaa2342
ale durne baby z was, ja bym się nie zdziwiła że ona waży 64 kilo, widocznie uprawia jakiś sport a to wpływa na przyrost masy mięśniowej! mięśnie są cięższe niż tłuszcz, mi też nikt ni e wierzy że ważę 50 kg, na oko dają mi 45

ja ważę 63 kg przy wzroście 168. Według tabel powinnam ważyć 58 kilo. Ale nikt nie wierzy, że tyle ważę, bo wyglądam najwyżej na 55. Tyle, że mięśnie na nogach rysują mi się jak u kulturysty, bo wysportowana jestem. A na brzuchu nie mam ani jedego wałka tłuszczu i kości biodrowe mi wystają. A poza tym, mam grube, ciężkie kości - to cecha rodzinna. Mięśnie więcej ważą niż tłuszcz, bo mają większą gęstość przy mniejszej objętości. Jak się odchudzam i zaczynam intensywnie ćwiczyć, to zrzucam rozmiar ubrań, a waga mi wzrasta. Ostatnio słyszałam jak fizykoterapeuta mówił, ze ludzi o dużej masie mięśniowej mogą ważyć nawet do 15 kg więcej, niż zakładają tabele dla ich wzrostu i nie będą uważani za ludzi z nadwagą.Ciekawe jak to wytłumaczycie. Widzicie same, ze mierzenie idealnej wagi wg tabel nie ma sensu.

Gość onaaaaaa2342
wam chyba na mózg padło masz rację jak nic, ja mam po dobnie jak u Ciebie, tyle że mierzę 158 a ważę 50, jestem umięśniona bo spalam się 2-3 raz y w tyg , wystają mi kości miednicowe i mam kaloryfer na płaskim brzuchu! co ciekawe ludzie jak mnie widzą to na oko dają mi 165 cm wzrostu i 45 kg wagi a okazuje się, że natura jest inteligentniejsza i lubi płatać figle