Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agacik83

namioty weselna

Polecane posty

Czy może ktoś wie gdzie można wypożyczyć namiot na wesele w plenerze??? Województwo małopolskie lub świętokrzyskie...

mi mała ---> Agacik83 nie pyta się, czym jest dla Ciebie namiot, tylko gdzie można go zamówić. Pisz normalnie, a nie potem dziwisz się, że irytujesz wszystkich i że ludzie nie mają poczucia humoru - nie widzę w tym nic śmiesznego. Agacik83 ---> ja niestety nie wiem, gdzie można wypożyczyć namioty, gdyż mieszkam w innym województwie. Pozdrawiam!

Gość do mi mala
widac, ze nie masz pojęcia, o jakie namioty chodzi :O

Gdzie można wypożyczyć to nie orientuję się,ale pomysł całkiem fajny, jeszcze jakby pogoda dopisała, to takie wesele w plenerze może być fajne ;)

mi mala czy jak ci tam dziecko jak czytam twoje wypowiedzi to..... Lepiej dorosnij ,a nie mysl o zeniaczce..........jestes smieszna..

poczytaj lepiej swoje wypowiedzi na wszystkich cos ci nie pasuje jak masz tak doradzac ludziom to lepiej wogole sie nie udzielaj,a co do namiotow to spoko za granica jest to bardzo modne i wyglada super..pozdrawiam

Gość do mi mala
ty chyba nie widzialas slubu pod namotami tylko wsiowe sale weselne i nie znasz sie na urzadzaniu przyjec

Gość do mi mala
http://www.alizereception.com/galerie/ popatrz sobie na to! namioty, kotre otwieraja sie na piekny widok: np jezioro czy jakis zameczek sa super i tworza atmosfere nieporownywalna z zadan restauracja ani sala weselna. namioty sa fajne, ale zeby zorganizowac wesel w namiocie trzeba miec odpowiednia posiadlosc zeby je przed nia postawic i troche fantazji, zebyy zrobic takie wesele. a tego widac tobie brakuje i tym kotrzy cie zparaszaja na wesele pozdrawiam mam na imie Joanna zeby ne bylo,ze jestem anonimowa

no,coz kazdy ma swoj gust mi sie podoba i wiekrzosci napewno tez!!!!do mi mala z tego co widze to wlasnie ty podchodzisz do zycia smiertelnie powaznie i z oburzeniem.pozdrawiam.....

fajny pomysł z tym namiotem a kiedy to wesele bo zimą to chyba zmarzniecie? niestety nie wiem skąd mozna coś takiego wytrzasnąć