Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sądze ze niegrzeczne

ZEBY SCHUDNAC WYSTARCZY JESC NA NOC PO DWA DANIO !EFEKT MIALAM PO TYGODNIU!

Polecane posty

Gość sądze ze niegrzeczne

bo to bialko i bialko pomaga spalac kalorie w nocy.

Gość amerki nie odkryłas
Bo my tu już dawno wiemy o tym ,że mleko i produkty mleczne jak jogurt wspomagająoschudzanie!!!! Podaj inne diety jak znasz !!!

danio to przede wszystkim weglowodany, tak samo jak wszystkie jogurty, CZYTAJCIE ETYKIETY !!!!

Gość was juz naprawde powalilo
danio i weglowodany?? o ja pierdole

no niestety ja pierdole...idz do lodówki, wez jakikolwiek jogurt lub serek homogen. - powinna być tabelka z zawartościa białek, weglowodanów i tłuszczy - nie spotkalam jeszcze takiego, który miałby najwiecej białek, wiec nazywanie danio \"samym białkiem\" jest co najmniej śmieszne...

Gość fgffgf
i co z tego ze weglowodany jak sie po tym chudnie własnie ?

Gość fgffgf
przeciez wiadomo ze melczne produkty odchudzaja ? to czemu wiele osób chudnie na dietach jogurtowych ? moja kumpela schudla 3o kilo w 4 miesiace bo jadla caly czas jogurty.

ehehehehheeeeeeeeeeee eeeeeeeeeehehehehehe uhuuuhuuhuuuhuhhhhhhh dlaczego wiele osób chudnie na dietach jogurtowych..

gratuluje twojej kumpeli 30 kg w 4 miesiące. ciekawe w jakim stanie są jej kości... ale przecież EFEKT NAJWAŻNIEJSZY. PRAWDA?

a czy ja piszę ze sie po tym nie chudnie? Napisalam tylko że to napewno nie jest samo bialko bo to nieprawda, co do reszty nie rozumiem po co będąc na diecie jesc jeszcze cos specjslnego na noc i na dodatek węglowodany, no ale niewazne....

Faktycznie, bialko na noc wspomaga chudniecie, ale nie robcie jaj i nie nazywajcie Danio bialkiem tylko po imieniu - cukier i tyle, a od cukru sie nie chudnie. Jesli juz nie chude mieso z warzywem (to jest bialko), a jogurt to chociaz niech bedzie naturalny. A jeszcze lepiej: kefir!

no dokładnie jogurt nawet naturalny( i to bez cukru) ma wegle jogurt owocowy ma ich jeszcze więcej nie mam Danio w lodówce( bo ja generalnie jadam jogurty) ale założe się że taki Danio( który przecież jest słodki) ma jeszcze więcej węgli niż jogurt owocowy

Gość blaablaablaa
zalozycielko topiku..-JESTES BEZNADZIEJNA!!!!!!!!!!!!! Co wieczor to inna glupota przychodzi ci do glowy...Daj se siana kretynko z twoimi dennymi radami:)

Gość rozumiem że jestes
do blaablaablaa --popieram 🖐️

Gość blaablaablaa
rozumiem ze jestes🖐️ Staralam sie ja tolerowac ale naprawde juz nie moge zniesc tych glupich tekstow typu "pij mleko na noc-bedziesz chuda".. Skad ona sie urwala??

Gość rozumiem że jestes
może dostała przepustkę z psychiatryka ?;):D

Gość blaablaabla
haha napewno:D

Gość jogurty to głównie węgle
Niestety nawet zdrowe produkty typu jogurt naturalny, kefir, czy maślanka. Wystarczy poczytać etykiety. O gównie typu danone to w ogóle szkoda gadać, to jest głównie CUKIER :O

Gość jogurty to głównie węgle
Chcesz białko, zjedz na późną kolację np. kawałek kurczaka na zimno. Danio... koń by się uśmiał. :O Za dużo reklam, dziewczyno (dziecko też pewnie będziesz karmić shitem typu danonki, bo Ci przebierana pani przedszkolny dietetyk tak poradziła w reklamie :O )

Gość anka122
a ja mam 13 lat waze 120 kg i mamm 155 wzrostu... lubie czekolade... bita smietane... kaszanke... kawe... lody (duze).. boczek.. slonine... chipsy!!!!!! poza tym galaretki i wszystko co slodkie... nom.. a wiecie co???????????????????????????????????????/ a wujek mi ostatnio powiedzial... ze fajna ze mnie laska :D:D wiec sie nie odchudzam...

Gość wspólczuję
bo jak się położysz spać to chyba masz problem, żeby wstać bez czyjejś pomocy, na pewno wyglądasz jak piłka, sorry, ale prawda boli:(

Gość wspólczuję
a wujek to chyba z 300kg waży

Gość o kurcze blaszka
i pojawił nam sie problem nadwagi u dzieci. 120 kg w wieku 13 lat?? Wypadałoby jednak trochę zrzucić... nie dla urody ale dla zdrowia:(