Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnnnnnnnn

jak mam sie zacchowac??????

Polecane posty

Gość nnnnnnnnnn

dzisiaj ide do klubu gdzie będzie mój obiekt westchnień na któraym bardzo mizależy bedzie tylko nie wiem jak mam sie zachowywac żeby nie spanikowac nie pirdolnąc zadnego głupstwa...i co zrobic zeby pokazac ze chodz troche mi zalezy oczywiście nie ponizajac sie przy tym hehe znam go juz kilka miesięcy !!!!!!! prosze o kilka ważnych wskazówek!!!!!

Gość tereska ....
najlepiej siedz w domu krowo głupia,.

Gość Nie spij się dozgonnie
ale baw się dobrze. Zachowuj się normalnie, popytaj go, co u niego słychać, pokaż mu, że się nim interesujesz, zachowuj się kobieco zalotnie, a powinno być dobrze.

Gość nnnnnnnnnn
hmm no mam taki zamiar ... tylko zeby mi tez bycie milm wyszło hhehe bo nie zawsze sie tak dzieje....mam zdolnosc to strzelania fochów hehe a jak go kokietowac w taki delikatny sposób...

Gość Chodzi o to właśnie
zebyś nie zachowywała się jak facet, ale jak kobieta - była subtelna, nie za głośna, zalotna, uśmiechała się subtelnie. Przynajmniej ja mam taki problem, że jak mi ktoś w oko wpadnie, to - pomimo szczerych chęci subtelnego okazania mu tego - zachowuję się tak, żeby sobie nie pomyślał...wiadomo o co chodzi.:P

Gość nnnnnnnnnn
gorzej jak go zaobacze jak sobie tancuje zinna panienka too wtedy sie nadasam i bedzie po subtelnosci hheeho

Gość nnnnnnnnnn
a jak doprowadzic rozmowe do tego zeby wyszla inicjatywa spotkania z jego albo z mojej strony moze jakies rady!!!!!!!!!!!!